Tesla WF81492M, mașină de spălat rufe cu consum redus

Dacă aveți un buget ceva mai mare atunci ar trebui să vă gândiți am mașină de spălat cu clasă energetică superioară (A sau B). Modelul  de mai jos Tesla WF81492M are clasa de eficiență energetică B. Adică aproape cea mai bună clasă de pe piață și veți vedea că nu costă chiar atât de mult pentru ce oferă. Aici mă refer la capacitatea de spălare, număr de programe, viteza de centrifugare și multe altele.

Poate că nu ați observat, dar aceste modele o și dimensiuni puțin mai generoase sau mai bine zis, nu pot fi foarte compacte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tesla WF81492M

Merită sau nu merită cumpărat?

Ar trebui să fiți preocupați de consum dacă vă doriți o factură la energie cât mai mică, iar acea clasă B presupune un consum mediu la 100 de spălări de numai 55 KWh.

Aceasta se adresează familiilor de până la cinci membri, adică puteți spune mai multe și mai rar pe săptămână. Dacă spațiul ocupată reprezintă o chestiune importantă, atunci trebuie să vă informez că aparatul prezentat are o adâncime de 56 cm. Restul dimensiunilor sunt relativ aceleași, iar dacă va fi montată sub blatul din bucătărie atunci puteți alege oricare model vă doriți. Montarea aparatului poate fi efectuată de oricine pentru că nu este necesară o firmă autorizată, iar dacă nu vă pricepeți puteți alege serviciu de montaj care costă în jur de 200 RON.

Spre deosebire de alte branduri, acesta oferă strictul necesar și nu vrea să se evidențieze cu vreo tehnologie sau dotare ieșită din comun.

Aș recomanda și unul uscător de rufe împreună cu această mașină, eu dacă aparatele vor fi montate într-un dressing, atunci vă puteți gândi la un kit de suprapunere pentru a economisi spațiu.

Concluzie

Modelul de sus excelează la capitolele performanță eficiență și fiabilitate, că doar vorbim de un brand cu experiență în domeniu. Evident că aceasta nu este singurul model oferit de acest brand, însă nu toate sunt la fel de eficiente. Sunt o mulțime de mașini cu clasă energetică D (Tesla WF71261M) și E, dar care nu prea merită datorită diferenței de consum.

Te-ar mai putea interesa