Tesla WF81493M, mașină de spălat rufe Clasa B

Sunt tot mai multe mașini de spălat rufe foarte eficiente, doar că prețurile sunt destul de piperate. Totuși, nu trebuie să neglijăm nici restul specificațiilor care sunt excelente, adică capacitate de încărcare mare și centrifugare generoasă. Tesla WF81493M este un astfel de model și care poate spăla până la 8 kg de rufe, iar centrifugarea maximă este de 1400 RPM. Are un design deosebit și poate fi observat din imaginea de jos, adică anumite părți ale aparatului sunt bine evidențiate.

Nu trebuie să alegeți cel mai popular brand pentru a fi sigur că faceți o alegere bună, e de ajuns să vă ghidați după specificații că doar toate aparatele au garanție și nu sunt branduri care apar peste noapte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Din eticheta de mai sus se poate vedea că are una dintre cele mai bune clase energetice, adică consumul de energie este scăzut. La 100 de spălări, are un consum de numai 55 kWh, iar diferența este foarte mică dacă o comparăm cu una care are clasa A. Consumul poate fi influențat de programele și cantitatea de rufe introdusă, astfel că putem vorbi și de o valoare mai mică. Eu vă recomand programul Eco care nu are o durată foarte mare și poate că nici nu vă deranjează că ține atât.

Este acel tip de aparat care oferă strictul necesar motiv pentru care nu este atât de scump și nu dorește să impresioneze (marketing) cu niște tehnologii care și așa au devenit standard.

Se laudă cu un număr mare de programe de spălare (16), la care se adaugă și câteva funcții (prespălare, spălare rapidă, amânare pornire, pauză/pornire etc).

Concluzie

Merită să o puneți pe lista de cumpărături deoarece vă ajută să economisiți energie și chiar și timp, pentru că poate spăla mai mult decât vechiul model, astfel că spălați mai rar. Chiar dacă este un aparat mare, Tesla WF81493M poate fi aleasă alături de un serviciu de montaj în cazul în care nu vă pricepeți sau nu aveți un ajutor. Un model similar dar nu la fel de performant este Toshiba TW-BL70A2.

Te-ar mai putea interesa