Tesla WF71261M, mașină de spălat rufe cu clasa D

Tesla WF71261M este un model Slim, adică ocupă mai puțin spațiu decât altele. Cu alte cuvinte, are o adâncime de numai 40 cm, motiv pentru care o putem compara cu cele verticale (încărcare superioară). Ambele sunt opțiuni interesante în special dacă mașina va fi pusă în dressing mic sau poate pe un hol îngust. Din câte am observat, mașinile mai compacte nu sunt la fel de eficiente ca și cele cu adâncime de 50-60 cm. Deci se fac anumite compromisuri atunci când se reduce din carcasă, dar cred că se va lucra la acest aspect în viitorul apropiat.

Chiar și așa, nu cred că v-ar interesa dimensiunile sale dacă va fi pusă în bucătărie sau în locul vechiului model care și așa nu prea a excelat la vreun capitol. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un model clasic care nu necesită incorporare, chiar dacă am precizat mai sus că poate fi pus sub blat (ca oricare altă mașină). Aș recomanda-o familiilor cu 3-4 membrii, după cum a și menționat producătorul, adică nu aveți nevoie de una mai scumpă.

O capacitate de 7 kg poate fi de ajuns că oricum acest parametru poate să difere în funcție de programul ales. La fel se întâmplă și în cazul centrifugării și consumului de energie. Într-un program standard, aparatul acesta are un consum de numai 69 kWh la 100 de spălări. Așa se măsoară consumul după noile criterii și nu pe an, adică zilnic, deoarece nu spală nimeni zilnic. Deci pentru aceasta, clasa de eficiență energetică D este potrivită.

Altfel stau lucrurile în cazul mașinilor cu eficiență energetică A și B, acele pot costă cu 50-70% mai mult (dacă e să considerăm segmentul de mijloc și nu de top). Sunt mașini care costă mult mai mult (gen Haier HW100-B14959U1-S) însă pe mulți nu prea îi interesează anumite dotări care și așa nu le vor folosi sau poate că unele sunt doar marketing.

Concluzie

Tesla WF71261M este oferită de un brand nu foarte popular deoarece are sediul în Praga, însă oferă soluții competitive și cu aspect plăcut.

Te-ar mai putea interesa