Haier HW100-B14959U1-S, review model clasa A cu wi-fi

Haier HW100-B14959U1-S e o mașină de spălat haine modernă și utilă unei familii de maxim 5 persoane. Fiind un model nou trebuie menționat că integrează multă tehnologie utilă precum motor inverter, control de pe telefon și eficiență energetică sporită.

Această mașină de spălat rufe are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor.
Fiind un model de la Haier are lucrurile cu care acest producător ne-a obișnuit, adică detectare automată a cantității (Auto Weight), control de pe telefon (prin aplicația hOn) și o multitudine de programe utile.

Aparatul de față vine cu o multitudine de avantaje utile, iar cele mai importante ar fi eficiența energetică, materialele de calitate folosite la construcția sa și capacitatea mare.
Având clasa A consumul e unul de 70 kWh la 100 spălări. Și ar trebui specificat că e noua clasă de eficiență energetică.
În privința materialelor trebuie să scriu că are cuvă din inox. Un lucru care nu ține neaparat de materiale e faptul că are ABT, adică garnitura tamburului și sertarul cu detergent sunt tratate cu ioni de zinc așa încât să nu se producă bacterii.
Un lucru foarte util e Auto Weight (detectare cantitate), dar numai atunci când spălați cantități mici de rufe.

Sunt și unele aspecte negative ce trebuie luate în considerare, iar acestea sunt costul ceva mai mare de achiziție și că nu are funcție uscător.

Per ansamblu, un astfel de aparat HW100-B14959U1-S de la Haier se adresează celora care vor ceva mai mult, adică o mașină modernă ca eficiență energetică și dotări utile.
Dacă din diferite motive vreți o alternativă pe culoare antracit atunci vă recomand modelul HW80-B14959S8U1S care vine de la același producător.

Te-ar mai putea interesa