Tesla WF71230M, model clasa A+++

Tesla WF71230M e o maşină de spălat simplă pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate de 7kg şi consum energetic redus (are clasa A++ de eficienţă energetică). Datorită capacităţii acest model e unul suficient pentru o familie cu 3-4 membri care spală moderat.

Maşina aceasta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături puteţi vedea că aspectiv se prezintă cu un număr mic de butoane. Pe lângă rotiţa cu programe are alte 4 butoane cum ar fi: prewash, extre rinse, no spin şi pasuse/start.
Dacă vă uitaţi la panoul de comandă atunci vedeţi că are inclusiv program Drum Clean.

Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Tesla WF71230M vine cu un număr de 23 programe printre care are şi un program rapid de 14 minute numit „spălare zilnică 15”. Are 3 programe rapide de 15,30 şi 45 minute.
Despre programul „curăţare cuvă” (Drum Clean) trebuie scris că sterilizează cuva la temperatura de 90 grade. Producătorul menţionează că se poate adăuga clor pentru rezultat mai bun.
Dacă doriţi să spălaţi într-un anumit interval orar atunci vă puteţi folosi de „pornire întârziată” care permite amânarea cu 3, 6 sau 9 ore.
Nu e un model slim, dar are nişte dimensiuni compacte de 50x60x82 axlxî cm. În felul acesta nu o să ocupe spaţiu exagerat. Dacă vreţi ceva care să ocupe mai puţin loc atunci puteţi alege un model vertical.
Referitor la consumul de curent trebuie scris că în program standard consumă 0,98 kWh aşa încât anual să aibă un consum mediu de 197 kWh. Din această cauză îi e atribuită clasa A+++.
Nivelul de zgomot e unul normal deoarece la spălare are 59dB, iar la centrifugare 76.

Despre brandul Tesla trebuie scris că e unul european cunoscut pentru electrocasnice şi televizoare accesibile ca preţ.

Te-ar mai putea interesa