Tesla WF61062M, mașină de spălat rufe de 6.5 kg

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este un model cu capacitate de încărcare ceva mai mică, după cum am și menționat mai sus – 6.5 kg. Tesla WF61062M este un model nou și interesant, care s-ar putea să vă convine deoarece are o adâncime mică, astfel că poate fi pusă pe un hol îngust sau chiar în baie. Voi alegeți unde vreți să o puneți, iar dacă va fi pusă în bucătărie unde și așa aveți un mobilier cu adâncime mare, v-aș recomanda una cu adâncime mai mare.

Din câte am observat, mașinile de spălat foarte compacte nu sunt atât de eficiente ca și cel cu adâncime de 60 cm. Evident că și prețurile sunt cu câteva sute de lei mai mari, însă veți recupera diferența de bani cu facturi mai mici la energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Am observat că este și puțin mai zgomotoasă decât altele, dar nu ar trebui să ne mire pentru că așa se întâmplă în cazul modelor Slim. Aceasta nu este o regulă, pot fi modele și mai bune dacă luăm în calcul un buget mai mare. Tesla WF71261M este o alternativă puțin mai performantă și clasa energetică este diferită (D).

Anumiți parametrii diferă în funcție de programul ales și așa e în cazul tuturor mașinilor de spălat. Chiar dacă la unele aspecte, ar putea fi comparată cu cele cu încărcare superioară, aceasta este mult diferită ca și construcție. Nu ar trebuie să excludeți modelele cu încărcare prin partea de sus deoarece se adresează celor care nu au mult spațiu prin locuință. Poate că v-ar plăcea să încărcați/descărcați mașini prin partea de sus.

Concluzie

Clasa energetică E este mulțumitoare pentru cât costă aparatul și vorbim de un consum modest – 74 kWh la 100 de spălări. Tesla WF61062M este un model care ocupă foarte puțin spațiu și care poate fi de ajuns pentru 2-3 persoane, adică pentru o familie nu foarte mare. Veți vedea că oferă un număr foarte mare de programe de spălare și funcții care pot fi alese în anumite situații. Dacă nu vreți să umble copiii la panoul de control, blocați accesul la interfață.

Te-ar mai putea interesa