Tesla WDI661M, mașină de spălat vase cu control electronic

Mașina de spălat vase Tesla WDI661M este una destul de nouă motiv pentru care nu sunt multe recenzii și poate că nici nu vă interesează. Are performanțe decente pentru cât costă și mă refer la specificațiile sale. Doar din imaginea de prezentare se poate observa că are o lățime mai mare – 60 cm, adică este mai încăpător decât restul. Se poate vedea și acel coș special pentru tacâmuri din dreapta jos. La unii producători acesta este fix, alții aleg să ofere o tavă în partea de sus, deci depinde de alegere.

Are un panou de control prezent pe ușă, însă nu pe partea frontală, ci pe margine (se poate vedea din imaginea de jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu este o mașină cu instalare standard, ci se incastrează în mobilier. Cu alte cuvinte, este un aparat care se incorporează și nu va fi vizibil pentru că se montează o ușă de mobilier peste ușa sa. Nu se poate lăuda cu un număr mare de programe, ci vine cu cele standard (4). Unele oferă până la 6-7 programe care sunt ideale pentru anumite articole. Totuși, funcțiile nu lipsesc, adică avem pornirea programabilă, se poate alege un program Eco mai lung sau mai scurt, dar și încărcarea la jumătate pentru când nu avem multe de spălat.

Dimensiunile sale nu diferă de cele ale altui model, însă sunt și modele slim sau compacte. Am observat că prețurile sunt la fel indiferent de mărime, de aceea merită să alegeți o variantă mai încăpătoare.

Păreri pro și contra

Mașina poate fi utilizată ușor datorită panoul de control electronic cu design minimalist, adică avem câteva butoane și pictograme. Informațiile despre ele le veți găsi în manualul său și au același rol ca și la alte mașini (chiar și dacă vorbim de late branduri). Coșurile sale permit introducerea mai multor tipuri de articole, chiar și accesoriile unor aparate de bucătărie. Aceste mașini vor usca articolele la finalul programului, pentru ca voi să le puteți pune imediat la locul lor.

Tesla WDI661M are funcția de încărcare la jumătate pentru ca voi să nu mai așteptați încă o zi pentru a umple aparatul și o consider esențială, că doar nu se adună foarte multe vase și tacâmuri într-o zi.

Te-ar mai putea interesa