Hansa ZWM 615 SB, mașină de spălat vase cu capacitate de 12 seturi

Mașina de spălat vase Hansa ZWM 615 SB este un model destul performant și vedem că suportă până la 12 seturi. Menționez „până la” pentru că se poate introduce un număr mai mic de vase, iar consumul este diminuat semnificativ dacă se alege opțiunea Half Load. Dacă un model pe alb nu nu este pe plac pentru că nu se asortează cu restul aparatelor sau cu restul bucătăriei, alegeți una argintie sau pe inox. Depinde și ce vă place mai mult și cât sunteți dispuși să cheltuiți, pentru că unele materiale au un preț mai piperat.

Doar din imaginea de jos se poate observa că este un model care nu se incorporează, pentru că are un panou de control frontal (pe ușă) și are un design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unele mașini au o capacitate ceva mai mare decât altele însă tot sunt foarte încăpătoare. Bineînțeles, pot fi puse mai mult tipuri de farfurii, căni, tacâmuri etc. Nu este nevoie de un detergent scump dacă aveți o mașină bine gândită. Se poate vedea din părerile clienților că este vorba de un model foarte bun. Pentru a o monta puteți opta pentru un serviciu oferit de o firmă (poate fi ales împreună cu aparatul).

Păreri pro și contra

Este echipată cu un indicator care vă informează în legătură cu nivelul soluției de clătire. Puteți amâna pornirea pentru 3, 6 sau 9 ore, astfel că puteți să plecați de acasă liniștiți sau programați spălarea pentru mai târziu. Tot mai multe aparate au opțiunea Half Load și este necesară chiar și la variantele cu lățime de 45 cm, iar la modelele de 60 cm nu trebuie să lipsească. Pentru vasele puțin murdare se poate alege programul rapid care, evident, are o durată mică și iar pentru vase mai murdare, trebuie ales programul intensiv.

Hansa ZWM 615 SB are o interfață destul de restrânsă și bine gândită, aș putea spune că nu-i lipsește nimic. Poate că unii ar fi preferat caracteristica Smart pe acest tip de aparat (control prin aplicație), dar o astfel de caracteristică ar fi afectat prețul.

Te-ar mai putea interesa