Tesla WDI461M, model incorporabil pentru 9 seturi

Tesla WDI461M e o mașină de spălat vase de tip incorporabil cu o capacitate de 9kg și clasa E de eficiență energetică. Consumul de curent e de 70 kWh la 100 spălări. Per ciclu avem un consum de 0,7 kWh și 9 litri de apă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de tip incorporabil care e ușor de folosit. Probabil că se vede din imaginea de alături că are panou de comandă pe muchia ușii precum e în cazul altor modele de acest tip. Pe panou se pot vedea inscripții cu referire la funcții precum încărcare la jumătate.

Panoul frontal al aparatului e unul de culoare argintie așa încât să ofere un plus de eleganță.

Păreri pro și contra

Mașina Tesla WDI461M e una ușor de folosit deoarece are 4 programe pentru spălarea până în 9 seturi de vase. Dacă vreți să spălați o cantitate mai mică atunci acest lucru e posibil prin utilizarea funcției „încărcare la jumătate”.

Niște dimensiuni aproximative sunt 82x45x55 îxlxa cm. Dimensiunile exacte sunt în schița de montaj care trebuie să fie livrată cu manualul de utilizare. Dacă le-ai pierdut atunci le găsiți pe site-ul producătorului care e tasta.info.

E făcut din materiale de calitate precum cuva din inox care are fund din plastic.
Pentru a ne arăta că e un produs de calitate cei de la Tesla oferă o garanție standard de 5 ani.
Dacă vreți să întrebați cine produce Tesla atunci trebuie să scriu că acesta e un nume sârb axat pe electrocasnice și produse de climatizare (aparate de aer condiționat).
În cazul în care vă doriți o alternativă atunci recomand acest Tesla care e un model normal, adică nu e incorporabil.

De final trebuie să scriu că acest model vine ca o alternativă calitativă, ieftină, economic și ușor de utilizat la modele de la alți producători care au produse la prețuri ceva mai mari, dar care oferă același lucru.

Te-ar mai putea interesa