Tesla WD461M, mașină de spălat vase cu clasa E

Mașina de spălat vase Tesla WD461M e pentru persoanele care vor să facă economie de timp și apă. E un aparat care poate spăla până în 9 seturi de vase, iar consumul de curent e de 70 kWh la 100 cicluri. Din această cauză îi este atribuită noua clasă E de eficiență energetică.

Modelul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca utilizare, aspect și eficiență energetică. Din imaginea de alături se poate vedea aparatul cu panoul de comandă și principalele funcții.


Păreri pro și contra

Modelul Tesla WD461M este echipat și cu opțiunea de jumătate de încărcare (butonul cu simbol 1/2) care se adresează unei cantități mai mici de vase.
Diferitele feluri de vase și ustensile de gătit pot fi spălate utilizând unul din cele 7 programe. Acestea sunt prespălare, rapid, 90 minute, pahare, eco, normal și intensiv.
Comparativ cu o mașină de spălat haine aceasta are un nivel de zgomot mai redus. E vorba despre 49 decibeli așa încât să uiți de aparat.

Despre consum trebuie să scriu că per ciclu consumă 0,7 kWh și 9 litri de apă. Acestea sunt niște valori furnizate de producător și pot să difere în funcție de opțiunea sau programul ales.

Nu e un model incorporabil, dimensiunile sale fiind de 85x45x60 îxlxa cm. Dacă vreți. Dacă vă interesează ceva ce poate fi incorporat în mobilă atunci vă recomand modelul WDI461M care e tot de la Tesla.

Per ansamblu acest produs e unul de calitate pentru persoanele care vor să aibă mai mult timp liber și să nu-și piardă timpul cu spălatul vaselor.
Dacă nu știți prea multe despre brandul Tesla atunci ar trebui să scriu că e unul european, mai exact sârb. o parte din produsele comercializate de ei pot fi văzute aici.

Te-ar mai putea interesa