Tesla TM53I13-1832IAWUV, aparat de aer condiționat cu lampă UVC

Tesla TM53I13-1832IAWUV este un aparat de aer condiționat ceva mai bine echipat decât restul iar aici nu mă refer la specificațiile sale, ci la anumite caracteristici speciale. Lăsând la o parte faptul că are o capacitate de 18000 BTU, nu că nu ar fi un aspect important, vedem o clasă energetică foarte bună care ne evidențiază cât de eficient este aparatul. Toată generația nouă are cel puțin clasa A++ și doar la încălzire vorbim de un consum mai mare dar depinde și de temperatura setată.

Aparatul arată bine, are cel display ascuns alb poziționat pe lateral, la altele este în partea din mijloc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un astfel de aparat poate crea o atmosferă mult mai plăcută în locuință și față de multe alte branduri care oferă soluții mai atractive, la acesta vedem acea lampă UVC care sterilizează interiorul aparatului pentru ca voi să inspirați un aer cât mai curat. Cu alte cuvinte, nu necesită întreținere și doar filtrul trebuie curățat din când în când, fiind unul lavabil. Funcția de autocurățare nu lipsește la acesta pentru că este foarte importantă și o vedem chiar și la alte branduri de top.

Mai sunt și alte funcții care le consider importante: Turbo, iFeel, încălzire, WiFi etc. Chiar și dezumidificare este prezentă la acesta, astfel că veți economisi și mai mulți bani deoarece nu mai trebuie să achiziționați un alt aparat. Trebuie să luați în calcul toate dotările sale atunci când comparați două sau mai multe aaprate, iar în opinia mea, are un preț corect.

Concluzie

Tesla TM53I13-1832IAWUV costă mai mult dar și oferă niște funcții elementare pentru a putea fi folosit în spații de locuit. Nu e de ajuns să aibă anumite filtre și trebuie să sterilizeze interiorul pentru a nu se forma/împrăștia mucegai sau alte bacterii dăunătoare prin locuință. Producătorul recomandă acest aparat pentru suprafețe de până la 70 mp, deci este perfect pentru un apartament sau n nivel de locuință. La alți producători un aparat similar nu are aceleași performanțe, de aceea nu trebuie să vă luați doar după specificațiile de bază.

Te-ar mai putea interesa