Tesla TA36FFCL-1232IAPC, review și păreri AC cu kit instalare

Pentru încăperi până în 30 mp recomand modelul Tesla TA36FFCL-1232IAPC care vine cu o capacitate de 12.000 BTU. Vine de la producătorul european Tesla care e cunoscut pentru produsele sale de calitate superioară. În țara noastră acest producător e cunoscut în principal pentru aparatura de climatizare.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat clasic care beneficiază de 4 funcții de climatizare. Aceste funcții sunt răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare.
Aparatul acesta are eficiență A++ consumul fiind de 198 kWh pe an la răcire și 938 kWh pe an la încălzire. Trebuie să știți că acestea sunt niște valori aproximative prezente pe eticheta energetică a produsului.

Tesla TA36FFCL-1232IAPC review

Aparatul acesta de la Tesla e unul cu facilități moderne, chiar dacă utilizarea sa e una standard. Printre aceste facilități se numără Autocurățare, I Feel, repornire automată, mod Sleep etc.
Durabilitatea aparatului e susținută de compresorul inverter și carcasa anti-rugină a unității exterioare.

Tesla TA36FFCL-1232IAPC păreri pro și contra

Pro

  • Dispune de kit instalare, lucru care ajută la instalarea sa în cazul în care doriți să-l montați dvs sau cineva care se pricepe.
  • Clasa de eficiență energetică e A++ cu un consum mic de curent.
  • Poate face o climă plăcută pe o suprafață mare (până în 30 mp).
  • E mai multe aparate în unul singur.

Contra

  • Nu dispune de wi-fi, iar din această cauză nu poate fi comandat de pe un telefon. Dar poate fi controlat de pe telecomandă. Trebuie să scriu că poate fi montat wi-fi deoarece este specificat „wifi opțional”.

Verdict

De final trebuie să scriu că Tesla TA36FFCL-1232IAPC e un aparat premium pentru cei interesați să răcească suprafețe medii cu un aparat care consumă puțin curent.

Dacă vă interesează o alternativă cu capacitate mai mare atunci recomand modelul TA71FFCL-2432IA care e de 24.000 BTU, iar dacă vreți ceva portabil atunci ar fi bun TTKA-12CHW. Ambele vin de la producătorul Tesla.

Te-ar mai putea interesa