Tesla TA71FFCL-2432IA, păreri și review

Dacă vreți să răciți o suprafață mare de până în 110 mp atunci aveți varianta de aer condiționat Tesla TA71FFCL-2432IA. Acest model are capacitate de 24000 BTU și vine de la producătorul european Tesla. Acest producător e cunoscut pentru produse de climatizare, electronice și electrocasnice.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu o fiabilitate peste medie. Cum e în cazul altor aparate AC noi, și acesta are eficiență energetică A++. Din această cauză consumul energetic e undeva la 2,34 kWh. Producătorul menționează un consum anual la răcire de 359 kWh și ~1950 kWh la încălzire.

Tesla TA71FFCL-2432IA păreri

Aparatul e unul modern în sensul că are toate dotările care le vei întâlni și pe alte modele. Evident că prezența acestora poate fi considerat un atuu, iar ele sunt prezentate în rândurile care urmează.
Are funcție de încălzire așa încât aerul condiționat să se dovedească util și în alte anotimpuri.
Pentru noapte acest model are Mod Sleep așa încât să vă ajute să vă odihniți mai bine. Acest mod de funcționare presupune o funcționare silențioasă și o temperatură special adaptată.
Dacă se întrerupe curentul atunci o să vină în ajutor Repornirea Automată care presupune că aparatul își reia activitatea cu setările anterioare penei de curent.
E un model smart cu funcție I Feel și există posibilitatea montării wi-fi (e menționat Wifi opțional).
În privința fiabilității trebuie știut că aparatul are garanție 3 ani și carcasa unității exterioare e una anti-rugină. Compresorul e unul de calitate, fiind vorba despre unul de la Sanyo.
Aparatul e și dezumidificator, capacitatea acestuia fiind de 2,5 l/h.

Ca dezavantaje aș aminti faptul că nu are wireless (dar e opțional) și că beneficiază de filtrare de bază.

De final trebuie să scriu că acest review e pentru cei interesați de un aparat capabil să răcească o suprafață mare (deva la 110 mp). Consider că Tesla TA71FFCL-2432IA își va face treaba suficient de bine, iar lipsa facilității wi-fi nu e un minus prea important.

Te-ar mai putea interesa