Tesla RS0400M1, frigider modern și compact

Frigiderul Tesla RS0400M1 este unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață deoarece este vorba de un brand (din Cehia) de recent intrat pe piața din România. În general, toate aceste frigidere mici sunt cam la fel indiferent de brand doar că în cazul acestui model vedem materiale mai de calitate, dar și o atenție mai mare la detalii. Mi se pare destul de încăpător chiar dacă are numai 49 cm (înălțime), adică puteți pune suficiente alimente și câteva sticle de suc de suc/apă. Dacă nu stați mult timp pe acasă pentru că sunteți plecați mai tot timpul, acest tip de aparat frigorific vă poate fi de folos. Poate fi pus în dormitor, birou sau bucătărie deoarece nu deranjează și nu ocupă spațiu.

Alternativele pot fi de la un alt brand dacă vreți ceva diferit (incorporabil) sau poate de la același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Are o singură ușă pentru un singur compartiment, iar la interior mai este și un congelator mic. Puteți pune foarte puține alimente în el, după cum se poate vedea în poza de mai sus. Volumul net al acestui aparat e de 43 litri și poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Cel mai important aspect al unui model atât de mic ar fi consumul redus – clasa F (A+). Toate frigiderele noi au o clasă energetică foarte bună și evidențiază consumul redus. La acesta, consumul anual e de numai 100 kWh și nu putea fi mai mic de atât (doar dacă era un model clasa E).

Arată destul de bine pe alb și cam toate modelele, indiferent de brand, arată cam la fel. Ușa e reversibilă chiar dacă deschiderea e standard spre dreapta. În sezonul cald acest aparat vă poate mențină rece toate băuturile și chiar înghețata.

Plusuri: are un design plăcut, autonomie fără curent bună, e silențios, ușor de mutat și ocupă puțin spațiu.
Minusuri: nu sunt.

Tesla RS0400M1 este un aparat care poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale și dacă vreți un model în bucătărie care să fie pus sub blat, atunci ar trebui să alegeți unul ceva mai înalt. Nu cred că puteți să-i reproșezi ceva deoarece nici concurența nu oferă ceva în plus.

Te-ar mai putea interesa