Electrolux LRB2AE88S, frigider mic incorporabil cu clasa E

Frigiderul Electrolux LRB2AE88S este unul dintre cele mai bune variante de pe piață dacă vreți să fie ieftin și incorporabil. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială ținând cont de brand deoarece e unul experimentat. După cum bine știți acesta e prezent pe piața electronicelor și electrocasnicelor de destul timp și alternative sunt destule. Puteți alege un frigider clasic în acest buget, iar volumul va fi ceva mai mare, aparatul poate fi pus oriunde.

Dacă aveți nevoie de un frigider cu congelator, acesta nu este alegerea ideală și poate că veți folosi un congelator clasic pentru alimentele care trebuie înghețate sau menținute în această stare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se observă că e un frigider cu o singură ușă, că doar este incorporabil. Nu e foarte mare acel compartiment dar puteți pune câteva alimente care le veți consuma în perioada următoare. Volumul este undeva la 142 litri și, bineînțeles, mă refer la cel net. Consumul de energie e scăzut la frigidere și dezghețarea este automată, de aceea nu necesită No Frost. Vorbim de o valoare de numai 93 kWh pe an care este foarte bună.

La exteriorul nu prea ai ce să vezi pentru că este un model care se integrează în mobilier (sub blat). La interior veți observa că acest model dispune de numeroase rafturi, suporturi și e prezent compartimentul special pentru legume sau fructe. Nivelul de zgomot e destul de redus și e normal să fie așa deoarece e un frigider – 36 dB. Congelatoarele sunt mai zgomotoase, doar că la acesta e vorba de un congelator ceva mai mic, deci nu e foarte performant.

Plusuri: are un consum redus de energie, design interior plăcut, fiabilitate ridicată, destul de silențios.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux LRB2AE88S mi se pare destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere și nu e cel mai performant de pe piață, însă în acest buget mi se pare a fi alegerea perfectă. Nu veți găsi prezentări video cu aceste aparate, dar am pus poza de sus pentru a vedea mai bine interiorul său și cam ce se poate pune în frigider.

Te-ar mai putea interesa