Tesla RI1300H1, combină frigorifică incorporabilă cu Smart Frost

Tesla RI1300H1 este una dintre puținele combine frigorifice care pot fi incorporate și care nu au congelator. Se vede din imaginea de prezentare că este un frigider dar care arată ca și compartimentul superior al unei combine, numai congelatorul din partea de jos lipsește. Faptul că se incorporează, u va fi vizibilă pentru oricine și veți economisi puțin spațiu în bucătărie. Mai precis aparatele nu mai iasă atât de mult în evidență, ci numai mobilierul care poate fi așezat pe peretele liber.

Din imaginea de jos se poate vedea cam cum puteți poziționa combina, adică a fost ales un corp de mobilier diferit astfel că nu trebuie să vă aplecați la rafturile sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un preț foarte bun ținând cont de volumul său și de faptul că este incorporabil. Probabil că aceste tipuri de aparate frigorifice nu au cel mai bun raport volum/preț, deoarece trebuie să aibă o lățime de circa 55 cm pentru o integrare mai ușoară. Veți vedea că acestea au aceeași lățime, doar înălțimea și dotările sunt diferite, astfel că și prețurile pot fi mai atractive ori mai piperate (chiar și brandul poate influența prețul).

Este echipat cu iluminare interioară LED, rafturi și suporturi ajustabile, un sertar mare pentru legume, termostat reglabil la interior și balamale reversibile (ușa se poate deschide după cum doriți). Se poate pune și sub blat dacă locul stabilit de voi este acolo și așa v-ați comandat mobilierul. În caz că nu ați prevăzut un astfel de aparat, atunci trebuie ales unul clasic sau chiar un frigider mic, poate chiar unul nemțesc – Liebherr TP 1724.

Concluzie

Tesla RI1300H1 este una dintre puținele combine incorporabile care vin separat fără acel compartiment de congelare și poate că așa ați gândit organizarea din bucătărie și congelatorul îl puteți pune în altă parte, adică nu neapărat sub aceasta. O bucătărie modernă este echipată cu aparate incorporabile și nu cu variante clasice. Sunt o mulțime de soluții pentru bucătăria voastră și nu aș putea oferi prea multe alternative deoarece unele au prețuri mult diferite (prea mari).

Te-ar mai putea interesa