Liebherr TP 1724, frigider mic – marca germană

Frigiderul de dimensiuni reduse cu o singură ușă reprezintă cea mai accesibilă soluție de la acest brand, iar Liebherr TP 1724 este un exemplu mai eficient și mai voluminos pentru înălțimea sa. Sunt destul de multe astfel de frigidere, dar nu toate sunt atât de fiabile și calitative. Cei mai mulți producători doresc să ofere soluții de tip best-buy, adică să fie cât mai accesibile și cât mai mari, dar neglijează anumite aspecte. De aceea sunt brandurile care sunt prezente de ceva ani pe piețe internaționale.

Congelatorul nu lipsește și se află la interior sub forma unui compartiment compact, care are o capacitate de îngheț bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu-l puteți compara cu orice frigider deoarece varianta de sus are un volum ceva mai mare – 144 litri. mai precis are o lățime de 60 cm și nu de 50 sau 55 cm, după cum vedem la multe frigidere mici. Astfel că rafturile sunt mai generoase și de aceea am și pus acea imaginea de mai sus, ca să vedeți cât de multe încap îl el. Aș putea spune că este de ajuns pentru 1-2 persoane, iar dacă nu vă interesează compartimentul de congelare pentru că folosiți alt congelator, Liebherr TP 1720 ar fi o alternativă. Chiar și acela are o clasă energetică similară, doar că la acest TP 1724 vedem un consum anual de numai 146 kWh.

 

Clasa E este destul de rar întâlnită la aparatele frigorifice mici și e bine să optați pentru aparate care consumă puțin.

Concluzie

Liebherr TP 1724 este o recomandare care s-ar putea să vă placă în special că nu consumă mult, are două sertare pentru legume, interior iluminat cu tehnologie LED, fiabilitate etc. Fiind mic, poate fi pus oriunde în bucătărie sau poate în altă cameră dacă nu aveți o locuință foarte mare și mobilierul ocupă mult spațiu. Dacă spațiul liber reprezintă o problemă atunci puteți lua în considerare să-l montați sub blat dar să țineți cont și de înălțimea aparatului. Oricum, aceste frigidere sunt concepute ca să puteți pune obiecte mici pe el, adică are acel design de tip „table top”.

Te-ar mai putea interesa