Tesla RD2101H, frigider de 205 litri

Tesla RD2101H e pentru persoanele interesate de un frigider cu capacitate de mare de 205 litri şi dimensiuni compacte de 143x55x56 îxlxa cm. Are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 215 kWh pe an (pe zi e de 0,6 kWh).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi dpdv al dotărilor.
Puteţi vedea din imaginea de mai jos că aparatul e unul cu un design cât mai simplu şi cu sigla Tesla care e evidenţiată.


Păreri pro şi contra

Are două uşi, partea de congelator fiind superioară, iar frigiderul în partea inferioară. Despre uşi trebuie precizat că e vorba de unele reversibile, adică deschiderea poate fi reglată pe stânga ori dreapta.

Aparatul are un nivel de zgomot redus de 42 decibeli, dar există modele (tip side by side) şi mai silenţioase.

Partea de congelator, chiar dacă mică e capabilă. Are un volum de 37 litri şi o capacitate de îngheţ de 2,4kg pe zi.
Pentru a vedea mai bine alimentele puse la păstrare acest aparat are iluminare LED care este eficientă (din punct de vedere al iluminării şi consumului de electricitate).
Şi la capitolul control stă bine deoarece are control mecanic, adică uşor de folosit.

Din păcate modelul Tesla RD2101H nu are No Frost. Astfel trebuie să-l dezgheţaţi manual pe partea de congelator. Se precizează că partea de frigider are dezgheţare automată.

Pe piaţă există diverse aparate, dar acesta se recomandă prin capacitatea mare, dimensiuni mici şi că e uşor de folosit.
Despre brandul Tesla trebuie scris că e unul european, iar designul e unul plăcut. Producătorul se laudă că designul e unul realizat de designeri italieni.
Aceştia au mai multe categorii de produse puse spre comercializare, remarcându-se prin faptul că au preţuri bune, fiabilitate ridicată şi că sunt uşor de folosit. De exemplu modelul de faţă vine cu o garanţie de 5 ani care e standard.

Te-ar mai putea interesa