Samsung RS68A8820B1/EF, frigorific premium cu No Frost

Samsung RS68A8820B1/EF e un frigorific premium din categoria aparatelor side by side de culoare antracit şi cu o mulţime de lucruri utile. Printre acestea se numără Total No Frost şi dispenserul (de apă şi gheaţă).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pre aceşti bani primim un frigorific în stil american cu o capacitate mare de 609 litri. Din imaginea de alături puteţi vedea acest aparat cu două uşi (în stânga e congelatorul, iar în dreapta e frigiderul).


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung RS68A8820B1/EF e unul cu un compresor Digital Inverter aşa încât nivelul de zgomot să fie cât mai mic. Discutăm despre un nivel de zgomot de 38 decibeli care e ceva mai mic decât la alte modele similare.
Compresorul e unul care se evidenţiază, pe lângă silenţiozitate, cu eficienţă energetică deosebită. În felul acesta aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 419 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul are autonomie de funcţionare fără curent de 10 ore.
După cum se poate vedea din imaginea de mai sus acest aparat are nişte dimensiuni ceva mai mari de 91x72x178 lxaxî cm.
Vine cu Twin Cooling Plus, adică fiecare compartiment are propriul sistem de răcire aşa încât mirosurile să nu se îmbine.
Un alt lucru interesant e Smart Conversion care înseamnă că aparatul are 5 moduri de funcţionare printre care conversia congelatorului în frigider, oprirea frigiderului, oprirea congelatorului etc.
Dispenserul e integrat în uşă aşa încât să fie mai mult spaţiu. Gheaţa e una care se poate vedea de la interior şi aşa o să ştiţi tot timpul cât a mai rămas.

De final pot spune că acest model vine ca un frigorific încăpător şi cu multe lucruri utile pentru cineva interesat de ceva deosebit. Pe piaţă există şi alte modele side by side, dar acesta se remarcă prin dotări utile.

Te-ar mai putea interesa