Tesla RC3400FHX, ia-o și uiți de dezghețare

Tesla RC3400FHX e o combină care tinde înspre premium datorită prezenței sistemului Total No Frost. Un astfel de aparat e util unei familii cu 3-4 persoane care vrea să țină la rece o cantitate medie de alimente.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium din perspectiva dotărilor și a aspectului. Cei de la Tesla spun că au lucrat cu o echipată de designeri italieni pentru a face ca aparatul să aibă un aspect contemporan.

Păreri pro și contra

Modelul Tesla RC3400FHX e unul cu clasa F de eficiență energetică datorită unui consum energetic de 318 kWh pe an. Acest lucru e notat pe eticheta energetică alături de nivelul de zgomot de 40 decibeli.

Va face față foarte bine în sezonul de vară deoarece are niște sistem de răcire foarte bune precum Multi Air Flow și Dyna Cool Air Flow.

Controlul aparatului poate fi făcut de la exterior prin intermediul panoului touch cu LED. La alte modele controlul poate fi realizat doar dacă deschizi ușa frigiderului deoarece la ele termostatul e la interior.

Dacă aveți niște uși mai mici atunci trebuie să vă uitați pe dimensiuni să vedeți dacă puteți amplasa aparatul unde doriți. Acestea sunt 60x69x195 lxaxî cm, iar greutate e de 73kg.

Dacă alte modele cedează pe timp de vară acesta va face față și temperaturilor mari, adică când afară sunt peste 35 grade. Face față datorită tehnologiilor incorporate care restabilesc rapid temperatura la interior.

Despre Tesla trebuie să scriu că e un producător sârb specializat pe televizoare frigorifice și aparate de aer condiționat.
Ceva mai deosebit la electrocasnicele sale e faptul că au o garanție standard mai mare. Modelul acesta are garanție standard de 5 ani.

În cazul în care vreți o alternativă pe alb atunci vă recomand acest Arctic, pe care l-am trecut în revistă aici. Puteți vedea aici o comparație între aceste două modele.

Te-ar mai putea interesa