Tesla E14WP, laptop mic cu Windows 10 Pro

Am mai precizat în anumite articole că laptopurile de dimensiuni reduse au cam dispărut deoarece cererea nu a fost prea mare pentru ele, plus că laptopurile clasice au devenit mai compacte pentru că și rama ecranului s-a subțiat. Să nu mai zis că laptopurile au devenit și mai subțiri deoarece componentele au devenit mult mai compacte și eficiente, astfel că nu ar fi necesar un sistem de răcire prea avansat. Tesla E14WP reprezintă o soluție mult diferită deoarece este un laptop mic cu o greutate de numai 1.7 kg, hardware satisfăcător și sistem de operare Windows 10 Pro. Producătorul a ales o variantă Pro, dar și varianta S pentru elevi și studenți ar fi fost perfectă, că doar nu este un laptop care s-ar putea dresa segmentului business.

Am pus imaginea de jos cu acest laptop pentru a vă face o idee despre el și indiferent de configurație, el arată la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este prezent în două configurații dar diferențele nu sunt sesizabile deoarece vorbim de două procesoare Intel Celeron, însă vă recomand varianta mai performantă adică cu N4000 chiar dacă frecvența este mai mică. Eu fac doar recomandări, alegerea finală este a voastră și poate că v-ar conveni mai mult celălalt.

Laptopul arată destul de bine pe acel maro și poate că nu are un touchpad mare, de aceea vă recomand mai degrabă un mouse pentru un plus de productivitate. Ecranul laptopului are o imagine HD care oferă o claritate satisfăcătoare însă există și concurență atunci când nu vă interesează dacă laptopul are sau nu are Windows preinstalat.

O alternativă o reprezintă un ASUS X415FA care oferă în același preț un ecran IPS, procesor Core i3, SSD mai mare, tastatură iluminată și un design puțin diferit. Evident că prețurile laptopurilor pot să difere de la o zi la alta, iar la varianta de sus poate să mai scadă însă nu foarte mult pentru că acea versiune de Windows nu este chiar ieftină.

Concluzie

Tesla E14WP este un laptop bun pentru școală și nu numai, este oferit de un brand nu foarte popular și cred că vor fi destui de multe persoane interesate.

Te-ar mai putea interesa