Teka DFI 46950, mașină de spălat vase cu SmartSensor

Chiar dacă în imaginea de prezentare pare să fie neagră, Teka DFI 46950 este un model complet incorporabil deci nu are un design exterior. Totuși, panoul de control este unul pe negru cu tehnologie touch și poate că ar arăta bine dacă ați alege un mobilier pe negru/antracit. Indiferent de culoarea aleasă, aparatul se instalează la fel sub blat, chiar și în locul mașinii de spălat rufe. Ambele aparate ocupă la fel de mult spațiu, doar pe adâncime pot fi diferențe, însă modelul de sus are nevoie și de un panou de mobilier cu mâner care se montează peste ușa aparatului, altfel nu va sta deschisă.

Teka este unul dintre producătorii germani care au început să intre pe piața din România și din păcate nu oferă foarte multe soluții, dar cred că vom mai vedea și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Majoritatea modelelor oferă un panou de control electronic, însă la cea de sus diferă puțin, dar tot poate fi folosit cu ușurință pentru că sunt pictograme suficient de mari și trebuie făcute doar câteva selecții. Vi se oferă un număr satisfăcător de programe, la care se adaugă și câteva programe speciale (AutoClean, Glass Care și DualCare) și funcții interesante (încărcare la jumătate, Express și Power Wash). Puteți alege și uscare suplimentară (ExtraDry) dacă vreți ca vasele să fie folosite în aceeași zi sau poate că nu vreți să le mai țineți prea mult, iar alte mașini oferă o uscare mai eficientă folosind aerul natural (Electrolux EEA717110L). Toate detaliile despre aparat și funcționalitatea sa pot fi descoperite în manualul său.

Ținând cont că nu are un afișaj digital ca și cele standard sau parțial incorporabile, producătorul a ales să pună un sistem de informare cu lumină. Această lumină se proiectează pe podea și veți ști când aceasta încă mai funcționează.

Concluzie

Teka DFI 46950 oferă câteva caracteristici speciale noi care nu le vedem la concurență și cred că le veți aprecia. Multe dintre le le-am prezentat, dar mai sunt și altele. Ideea e că acest aparat este destul de bine gândit. O puteți alege cu un serviciu de montaj în caz că nu vă pricepeți.

Te-ar mai putea interesa