Electrolux EEA717110L, mașină de spălat vase cu AirDry

Mașina de spălat vase din imaginea de jos folosește un sistem de uscare care în ultima perioadă s-a dovedit a fi foarte eficient (AirDry) și nu există altul mai bun la acest capitol (consum). Vorbim de modelul Electrolux EEA717110L care este destul de nou și interesant, în special că se incorporează complet, adică nu vă mai fi vizibilă după instalare. Dacă vă plac mai mult aparatele care au panou de control frontal și care nu necesită un corp de mobilier pentru instalare, atunci alegeți un model independent, iar acesta poate fi pe inox sau alb.

Din câte se poate observa, capacitate de încărcare, respectiv mărimea aparatului, nu influențează prețul aparatului. Totuși, variantele compacte sunt o excepție și de cele mai multe ori dotările fac diferența, dar să nu uităm nici de brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux EEA717110L

Merită sau nu merită cumpărată?

Față de sistemele de uscare convenționale, AirDry este mult mai eficient, adică se folosește de aerul natural la final pentru a usca complet vasele. E ca și cum ați pune vasele la scurs în suportul de la chiuvetă, doar că acum nu vor fi la vedere.

Instalarea va fi destul de ușoară dacă aveți mobilierul potrivit și nu este nevoie de ceva corp cu dimensiuni diferite, este de ajuns să fie un spațiu cu lățime de 60 cm, iar în apropiere să aveți toate utilitățile necesare (ca la mașina de spălat rufe). Sistemul de balamale PerfectFit va ușura și mai mult instalarea ca să nu aveți probleme cu plita mobilierului.

Sunt destul de motive pentru a vă recomanda acest model și se poate vedea pe eticheta energetică: consum decent, program Eco cu o durată acceptabilă, nivel de zgomot ok. În plus se poate vede că e loc de mai bine, adică sunt modele care excelează la anumite capitole (în același buget).

Concluzie

Dacă vă place ce oferă acest model Electrolux EEA717110L și nu vă doriți un alt brand deoarece ați fost mulțumit de aparatele sale, atunci acesta este aparatul care-l căutați. În caz contrar puteți să vă uitați și pe la concurență, poate că vă interesează o mașină cu consum mai redus (Electrolux EEM48221L are clasa E).

Te-ar mai putea interesa