Teka CI3 350 NF EU, combină incorporabilă 262 litri

Teka CI3 350 NF EU e un electrocasnic de tip incorporabil alternativă la AEG SCE818E8TS. Încă de la început trebuie să scriu despre brandul Teka că este unul german fondat în 1924.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat No Frost care poate ține la rece o cantitate mare de alimente deoarece are volum de 262 litri.
Din poza de alături se poate observa că mânerele sunt unele vizibile și că panoul de comandă este unul poziționat în frigider.

Păreri pro și contra

Modelul Teka CI3 350 NF EU este unul care vine cu clasa E de eficiență energetică, lucru care înseamnă un consum energetic de 224 kWh pe an.
Alte avantaje care v-ar face să vă orientați înspre un astfel de aparat fi după cum urmează:

  • Sistemul No Frost e unul de tip Total, adică la frigider și congelator. Din această cauză nu trebuie să vă pierdeți timpul cu dezghețarea sau decongelarea aparatului.
  • Comandarea aparatului se face în mod electronic. Dacă se ia curentul atunci aparatul are memorie așa încât să reseteze temperatura.
  • Pentru fructe și legume există un compartiment special numit VitalCare. Acesta are control al umidității.
  • Are sertare extractibile care au reglare a umidității și temperaturii pentru pește, carne sau alimente proaspete.

Din păcate nu e e un aparat care să poată fi controlat de pe un telefon sau ceva similar deoarece nu e smart. Nu știu cât de utilă ar fi fost această facilitate pe care nu o întâlnim la branduri consacrate precum Whirlpool.
E un lucru de gust, dar mie nu-mi place faptul că are mânere vizibile.

De final trebuie să scriu despre acest model că se va dovedi suficient pentru persoanele care doresc să-și amenajeze o bucătărie modernă cu electrocasnice incorporabile.

Te-ar mai putea interesa