AEG SCE818E8TS, păreri combină incorporabilă cls E

AEG SCE818E8TS este un frigorific incorporabil de tipul combină frigorifică. Față de combine mai vechi se diferențiază cu faptul că are No Frost în varianta Total. Acest lucru presupune că aparatul nu trebuie dezghețat la congelator sau frigider.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o fiabilitate foarte bună. Asta întrucât are garanție 5 ani și 10 ani pe compresor. Dar, pentru a beneficia de aceste lucruri trebuie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Argumente pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre o astfel de combină, iar principalele le voi enumera în rândurile de alături.

  • Sistemul de răcire este unul avansat reprezentat de TwinTech No Frost și DynamicAir. Primul lucru presupune că nu trebuie să dezghețați aparatul, iar al doilea că fiecare raft este răcit uniform.
  • Eficiența energetică e una bună, adică vorbim despre clasa E cu un consum de 216 kWh pe an.
  • Incorporabilitatea e un mare avantaj deoarece în felul acesta va fi invizibil în bucătărie.
  • Dimensiunile sunt compacte, fiind vorba despre un aparat cu 44x55x177 lxaxî cm. Greutatea acestuia fiind de 62 kilograme. Pentru dimensiunile exacte recomand să consultați site-ul producătorului ori schița de montaj.
  • Vine echipat cu un sertar special numit GreenZone 7000 unde umiditatea este ideală. Acest lucru face ca vitaminele să fie conservate până la 11 zile.

Capacitatea e una mai mică de 256 kWh, iar acesta e unul din dezavantajele aparatului. Un alt dezavantaj ar fi faptul că nu e smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.

Modelul AEG SCE818E8TS e unul de la un producător german care aparține de Electrolux. Acesta este și motivul pentru care aparatele acestora au caracteristici similare.
Eu recomand această combină celora interesați de ceva calitativ de la un producător de top. Calitatea este demonstrată de garanția îndelungată menționată mai sus.

Te-ar mai putea interesa