Teka CI3 342 EU, combină frigorifică incorporabilă cu No Frost

Combina frigorifică Teka CI3 342 EU este un model incorporabil care poate fi instalat fără probleme dacă v-ați făcut un mobilier special pentru el. Producătorul vă oferă chiar și o schiță cu toate dimensiunile astfel încât să vă puteți lua corpul de mobilier dedicat. Se poate vedea din imagine cam cum ar trebuie să fie corpul, adică este necesar și dulăpior mai mic în partea de sus. Evident că aparatul nu are un design exterior și trebuie să luați în calcul și două uși de mobilier pentru a le monta peste cele ale aparatului.

Trebuie să știți că aceste aparate frigorifice (incorporabile) au un preț ceva mai piperat decât cele clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Pentru cei care își doresc o bucătărie modernă, adică cu un aspect mai minimalist, ar trebui să opteze pentru un mobilier special pentru aparate incorporabile. În general, spațiul dedicat pentru aparatele frigorifice trebuie să aibă o lățime de 55 cm și numai înălțimea diferă în funcție de volumul aparatului sau câte compartimente are. Un alt producător (Tesla) oferă o combină și fără congelator (modelul Tesla RI1300H1), în caz că vreți să puneți congelatorul în altă parte.

Sunt destul de multe aparate incorporabile care le puteți alege pentru a vă echipa toată bucătăria, chiar și numai de la un singur brand. Singurul minus al acestui model ar fi eficiența energetică F, adică nu vedem o clasă prea bună dar și așa consumul anual nu este atât de mare.

Temperatura poate fi ajustată ușor datorită panoului de control digital aflat în partea de sus și este bine evidențiat de acel fundal negru.

Nu trebuie să vă faceți griji cu dezghețarea pentru că este automată și se datorează sistemului de răcire No Frost. Acesta este foarte popular și oferă câteva avantaje și poate funcționa alături de alte sisteme avansate.

Concluzie

Teka CI3 342 EU excelează la capitolul volum, organizare interioară, performanțe, sistem de răcire și altele. Evident că în acest preț nu poate fi la fel de bine echipată precum o variantă de top.

Te-ar mai putea interesa