Tefal OptiGrill+ GC712D34, grătar electric la super preț

Tefal OptiGrill+ GC712D34 este unul dintre acele grătare electrice care merită atenția voastră deoarece oferă un panou de control puțin mai sofisticat, dar nu foarte complicat. Panoul de control este la îndemână adică este exact în zona mânerului și dintre cele 6 programe trebuie să alegeți cel care se potrivește cu mâncarea aleasă. Veți vedea că nu se compară cu oricare alt grătar de la acest brand sau de la concurență. În schimb alte grătare (Tefal Ultracompact GC3060) permit să le deschideți la 180 de grade și să le folosiți pentru BBQ, dar eu nu l-am folosit pe al meu niciodată așa pentru că prefer ca mâncarea să fie gătită simultan pe ambele părți.

Față de grătarele electrice mai vechi, pe acesta puteți face chiar și sandwich-uri datorită sistemului cu plăci detașabile care sunt compatibile cu mașina de spălat (aluminiu tratat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă mai mult decât altele, dar nu cu mult și veți vedea că merită ales. Sunt numeroase prezentări video în care vă arată cum carnea de vită poate fi gătită exact ca și pe grătarul clasic (puțin făcut, mediu și bine făcut), însă cu mai puțin fum. Poate că unora dintre voi nu vă pică bine acel fum de la cărbune sau lemn, de aceea soluția electrică rămâne cea mai sănătoasă.

Dacă ați văzut cum arată și se pare complicat, atunci trebuie să vă spun că trebuie parcurse numai patru etape: puneți preparatul pe suprafață, apăsați butonul de pornire, apăsați tipul preparatului și apoi apăsați OK. În continuare urmăriți ecranul colorat din partea dreaptă care vă indică nivelul de gătire, adică se colorează în funcție de informații disponibile în jurul său.

Un alt detaliu important la care s-a gândit producătorul este acela referitor la grosimii, astfel programul se va ajusta.

Concluzie

Tefal OptiGrill+ GC712D34 are dotări în plus față de altele și tava de scurgere acum este mult mai mare și se află numai în partea din față, nu sub aparat cum vedem la altele. Evident că se poate găti manual și aveți cele 4 setări de temperatură.

Te-ar mai putea interesa