Tefal Ultracompact GC3060, grătar electric cu plăci din aluminiu

Noile grătare electrice sunt ceva mai compacte și oferă rezultate mult mai bune datorită sistemului de încălzire mai bine gândit, dar și materialele folosite sunt mai de calitate. Evident că nu toți producătorii oferă o calitate superioară, însă depinde și de buget. Tefal Ultracompact GC3060 este un model care l-aș recomanda și am pus imaginea de prezentare ca să vedeți cât este de compact. Are un design mult diferit de ce am văzut la grătarele din anii anteriori. Acum el poate fi folosit ca și BBQ (deschis la 180 grade), grill sau chiar cu plăcile distanțate.

Acesta reprezintă una dintre cele mai accesibile soluții oferite de acest brand și mai sunt și altele cu mai multe programe, timer etc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tefal Ultracompact GC3060

Merită sau nu merită cumpărat?

Aș putea spune că acest grătar este o soluție de bază, adică oferă strictul necesar și veți putea găti orice, de la legume până la carne de porc. Treapta de putere se alege în funcție de ce alegeți să puneți grătar, doar la carne de porc/vită se pune la maxim, mcii, cârnați și pui la mediu și la minim legumele. Unele grătare vin cu pictograme în acest sens (Tefal Supergrill XL GC461B34 este foarte bun), dar cine a mai folosit un grătar electric, va ști cum să-l folosească.

Este mult mai diferit decât grătarul clasic cu cărbune sau lemne, adică acum puteți seta temperatura dorită pentru a evita carnea arsă care nu este sănătoasă. În plus, preparatele nu mai au acel gust puternic de fum care este nesănătos.

În funcție de preferințe, puteți pune ulei sau ce doriți pe grătar, însă se scurge pe acele canale în tava din partea de jos. Aceasta este detașabilă și poate fi curățată destul de ușor. Acel două plăci din aluminiu trebui umezite bine înainte de a fi curățate ca să nu luați acel strat de protecție. Cel mai bine e să le puneți în mașina de spălat act unde puneți tăvile, doar că acestea sunt mai mici.

Concluzie

Tefal Ultracompact GC3060 îl recomand datorită prețului foarte bun și este un model destul de fiabil.

Te-ar mai putea interesa