TAGU Hagen, șemineu de podea cu focar electric

Tagu Hagen este cea mai convenabil șemineu deoarece nu necesită să-l incorporați (Star-Light SEG-4020BI) ori să-l montați pe perete, el putând fi pus doar pe podea unde aveți și o priză. Modelul din imaginea de jos este cel alb (Pure White), dar există variante și pe alte culori. negru (Deep Black) și gri (Solid Grey). Caracteristicile sunt la fel indiferent de opțiune și e bine să fie în contrast cu ce aveți în jur sau să se asorteze cu ceva. Poate că pare cam mare din imagine, însă trebuie să știți că șemineu are dimensiuni modeste, similare cu cele ale unui televizor mic dar cu aspect pătrat – 23 inci.

Conform producătorului cu acesta puteți încălzi destul de mult, adică chiar și o sufragerie de până la 37 mp. Să fim serioși că nimeni nu are o sufragerie atât de mare, iar asta ar însemna că încălzirea va fi destul de rapidă pentru o cameră nu foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TAGU Hagen

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest tip de aparat reprezintă singura soluție pentru mulți dintre voi deoarece vă doriți să se integreze și în peisaj, adică un calorifer nu ar fi o opțiune. Ideea e că aveți acel focar electric care imită destul de bine focarul unui șemineu clasic, doar că nu aveți fum și murdărie în locuință. Plus că are niște dotări care ar trebui să vă pună pe gânduri:

  • se economisește energie cu ajutorul termostatului, adică aparatul se oprește la atingerea temperaturii setate.
  • puteți programa când să pornească, astfel că veți avea o cameră încălzită de fiecare dacă când veniți de la serviciu.
  • panoul de control este ascuns, adică nu este atât de vizibil. Chiar dacă aveți telecomandă e bine că-l puteți opri de la buton.
  • puteți ajusta luminozitate flăcării.
  • puteți seta timerul atunci când poate vă puneți la somn și vreți ca să se oprească singur.

Concluzie

Tagu Hagen se integrează ușor în orice colț al locuinței, încălzește rapid aerul datorită aerotermei integrate de 1500 W, puteți pune televizorul peste el sau chiar să mascați priza și numeroasele cabluri din jur ei.

Te-ar mai putea interesa