Star-Light SEG-4020BI, păreri șemineu electric incorporabil

Star-Light SEG-4020BI e un șemineu electric te tip incorporabil. Spre deosebire de cele pe combustibil solid, acesta are efect de flacără care poate fi reglat pe mai multe culori.
Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor.
Cred că se poate vedea din poza de alături că acest model are un aspect minim cu un design reușit.
Star Light SEG 4020BI

Avantaje și dezavantaje

Șemineu Star-Light SEG-4020BI are o putere de 2000W și care poate fi iluminat în 9 culori. Puterea despre care am scris anterior este una suficientă pentru o suprafață de 30 metri pătrați.
În rândurile de alături doresc să evidențiez principalele aspecte pozitive care te-ar face să-l alegi:

  • Puterea nu doar că e una superioară, dar aceasta poate fi reglată cu ajutorul unui termostat de tip digital. Aparatul are două trepte de putere.
  • Comandarea se poate realiza prin intermediul telecomenzii.
  • Pentru a fi un șemineu cât mai realist are flacără 3D.
  • Nu este nevoie de un branșament electric special, e suficient branșament monofazic. Tensiunea de alimentare fiind 200-240V.
  • Dimensiunile sunt unele compacte de 45x92x15 îxlxa cm. Pentru dimensiunile exacte recomand să vă uitați pe schița de montaj.

De final trebuie să scriu despre acest șemineu că e unul aspectiv și care furnizează suficientă căldură pentru o suprafață de maxim 30mp.
Ceva interesant e că aparatul poate fi utilizat și pe post de design atunci când nu e nevoie de căldură. Nu știu cât de mult o să vă ajute acest lucru, dar e bine de știut.
În cazul în care vă doriți o alternativă la acest model atunci vă puteți uita aici la modele similare. De asemenea pe acea pagină o să găsiți și modele mai mici în cazul în care sunteți constrânși de spațiu.

Te-ar mai putea interesa