Star-Light WMV-814D, mașină de spălat rufe cu 1400 RPM

Star-Light WMV-814D este o variantă pe alb de la acest brand dar există și pe argintiu, însă caracteristicile tehnice nu sunt aceleași. Această mașină de spălat e una superioară din cele mai multe puncte de vedere. Specificațiile sunt foarte bune pentru cât costă și nu sunt multe modele ca și acesta la producători mai de top, deoarece aceia oferă multe tehnologii care influențează prețul. Spre deosebire de modelele din generația precedentă, aceasta are o eficiență energetică mai bună și o capacitate de spălare mai mare.

Dacă căutați un model mai compact, aș recomanda o variantă chiar cu adâncime de 42-45 cm. Și cel de jos este compact pentru performanțele sale, adică are o lățime de 55 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat e unul destul de reușit și are o capacitate maximă de spălare de 8kg. Clasa energetică D e foarte bună și se oferă în funcție de consumul de energie – 193 kWh pe an. În total are 15 programe de spălare dintre care o parte sunt speciale: rufe negre, allergy safe, jeans, eco 20. Programele de spălare standard sunt prezente pe orice alt aparat și nu are sens să le mai enumăr. Funcțiile speciale sunt: sistem detectare spumă, afișare timpul rămas pe ecranul digital, amânare pornire, dar și funcția de blocare interfață.

Nu e o mașină compactă deoarece are o adâncime de 60 cm și nici nu putea fi cu o capacitate așa de mare de spălare. Dacă vă doriți o mașină mai compactă, atunci trebuie să luați în calcul și o capacitate de spălare inferioară.

Plusuri: multe programe de spălare, sistem detectare spumă, silențioasă (57 dB), arată bine, ecran LCD generos, spală mult, ieftină etc.
Minusuri: nu are multe tehnologii.

Star-Light WMV-814D e alegerea corectă pentru cei care vor o mașină mai performantă și care să vă fie de folos ori de câte ori să adună mai multe rufe. Un avantaj care nu l-am menționat e acela că veți câștiga timp și bani deoarece puteți spăla toate rufele cu un singur program. La modelele mici trebuie să spălați de mai multe iar dacă nu aveți timp sau spațiu pentru uscare, atunci vă recomand un uscător cu capacitate mare de uscare (să poată usca aproape cât poate spăla modelul de sus).

Te-ar mai putea interesa