Heinner HWM-V8414SD+++, mașină de spălat rufe pe argintiu

Heinner HWM-V8414SD+++ este un aparat electrocasnic de îndelungă folosință adresat celora care vor o mașină de spălat economică și care să poată spăla o cantitate mare de rufe. Brandul care-l comercializează e unul românesc și e vorba de unul de top întrucât e prezent de ani de zile pe piață, iar cei care cumpără produsele lor au doar cuvinte de laudă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e foarte eficient energetic. Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă aparatul și panoul de control este evidențiat destul de bine.

Modelul acesta e unul cu încărcare frontală, iar panoul de comandă e unul simplu cu ecran digital și principalele programe la un deget distanță. Are 15 programe și cel rapid e unul de 15 minute care te va ajuta să speli rufe care nu sunt așa de murdare ori dacă ai o cantitate redusă de rufe. Nivelul de zgomot al aparatului e unul nu prea mare de 58 decibeli, iar la centrifugare e unul de 78 decibeli. Clasa de eficiență energetică a aparatului este D, iar asta ne spune că aparatul e unul eficient energetic. Pe partea de centrifugare are clasa B în condițiile în care are 1000 rotații. Eu zic că e numai bine pentru o mașină care de 8 kg. Nu uita să achiziționezi și un coș de rufe, iar unul de circa 50 de litri ar fi de ajuns. Te va ajuta să-ți pui la păstrare rufele murdare, iar aspectul e unul plăcut fiind vorba de un model imitație ratan.

Pro achiziția acestui model ar fi că are un preț accesibil, Eco Logic, anti-șifonare, fiabilitatea ridicată, posibilitatea măririi garanției la mai mult (5 ani), prezența programului scurt de 15 minute.
Contra ar fi că nu are multe tehnologii.

Deci, dacă ești interesat de un aparat are să spele bine și să vină la un preț accesibil atunci acest model Heinner HWM-V8414SD+++ ar fi recomandarea mea. Poate că sunteți interesați și de aspectul său și nu vă doriți un model pe alb care în timp poate își schimbă culoarea, deci unul ca cel de sus ar fi ok.

Te-ar mai putea interesa