Star-Light WMV-610D, mașină de spălat rufe accesibilă și bună

Mașina de spălat din imagine este una interesantă, adică oferă specificații foarte bune pentru cât costă. Sunt mulți producători de electrocasnice, însă puțini sunt cei care oferă soluții ieftine și bune. Star-Light WMV-610D este un exemplu foarte bun, dar mai sunt și variante cu capacitate de spălare mai mare sau poate vă interesează doar cât de bine stoarce. Arată bine și chiar nu merită să mai țineți vechiul aparat car are consum de energie destul de mare în comparație cu noile modele.

Se poate vedea din poza de jos cum arată acest model, dar și cum este împărțit panoul de control. La alte mașini mai scumpe puteți vedea un panou digital mult mai mare deoarece sunt oferite numeroase funcții. Voi știți cât sunteți dispuși să cheltuiți, iar cu aceasta veți face o alegere inteligentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile standard sunt cele mai căutate pentru că pot fi puse aproape oriunde, dar mai sunt și cele incorporabile care trebuie montate sub blat și pusă o ușă în față. Puteți alege cu încredere acest model dacă nu spălați foarte mult și capacitatea de centrifugare este modestă. Aveți posibilitatea să setați temperatura dorită, dar să faceți și alte ajutări la programul ales de voi pentru anumite articole. Sunt în total 15 programe de spălare și nu cred că sunt mașini care să ofere mai puține prorgame.

Păreri pro și contra

Oferă un program rapid de numai 15 minute (capacitate de spălare mică), se poate amâna pornirea programului, adâncime de numai 50 cm, clasă energetică A+++, afișare timp rămas, interfață simplă și prietenoasă. Vi se oferă destul de multe la un preț mic, însă nu poate fi comparată cu modele de top care prezintă tehnologii de ultimă generație.

Star-Light WMV-610D impresionează prin simplitate și pot spune se adresează utilizatorilor fără prea multe pretenții care nu au un brand favorit. Un alt ajutor care poate fi luat în calcul ar fi un uscător de rufe și sunt câțiva producători care oferă variante accesibile, însă optați pentru aparate cât mai noi deoarece au eficiență energetică superioară. În cazul uscătoarelor vorbim de eficiență B la cele cu condensare.

Te-ar mai putea interesa