Beko DS7139TX, uscător de rufe de 7 kg cu condensare

Uscătorul de rufe din imagine este un model ceva mai noi și se vede după designul său modern – Beko DS7139TX. Acesta este perfect dacă mașina de spălat are aceeași capacitate de încărcare și nu are sens unul cu capacitate mult mai mare (exemplu 9 kg). Chiar și dimensiunile sunt ceva mai compacte decât cele ale altor variante mai vechi, adică vedem o adâncime puțin sub 60 cm. Acest brand oferă numeroase soluții care sunt destul de interesante și veți găsi una care vi se potrivește sau care v-o permiteți.

Uscătoarele de rufe au devenit destul de populare în ultimii ani și nu mai sunt un lux deoarece prețurile lor au scăzut, dar și dotările sunt mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control nu este complet digital sau mecanic, ci vedem o combinație între cele două tipuri. Butonul rotativ poate fi folosit pentru a selecta programul dorit, iar în dreapta avem un afișaj touch cu funcțiile sale. Puteți seta să pornească întârziat dacă nu vreți ca rufele să stea mult timp în aparat, astfel se poate preveni șifonarea, dar este și o funcție în acest sens. Interfața poate fi blocată ca să nu se apese accidental anumite funcții. Această funcție o au mai toate aparatele cu afișaj digital și o consider foarte utilă.

Păreri pro și contra

Oferă numeroase funcții și programe care le puteți alege în funcție de țesături. Sunt programe pentru diverse articole și tipuri de țesături, iar alegere programului potrivit poate influența rezultatele. Sunt prezente tehnologiile avansate care le vedem doar pe noile modele: OptiSense (oprire automată când rufele sunt uscate), Aquawave, Hygiene+ (program special pentru articolele bebelușului), Xpress Super Short (foarte rapid) și GentleCare (uscare la temperatură scăzută, ideală pentru articole din bumbac).

Aparatele acestui brand sunt apreciate pentru că sunt competitive și reprezintă o alegere bună. Modelul acesta numit Beko DS7139TX este doar o recomandare, voi puteți alege chiar și o variantă cu performanțe mai mari sau poate cu tehnologie de uscare mai eficientă, dacă bugetul vă permite (mă refer la cele cu pompă de căldură).

Te-ar mai putea interesa