Star-Light WMSV-610D, mașină de spălat ieftină cu eficiență A+++

Mașina de spălat rufe Star-Light WMSV-610D este un model recent lansat și care oferă numai specificații foarte bune. O caracteristică care nu trebuie neglijată este eficiența energetică superioară – A+++, iar aceasta se poate observa pe facturile de la energie. Consumul anual de energie este de numai 171 kWh, iar acesta depinde și de capacitatea de spălare a aparatului. Poate că din imagine de jos nu se vede că are o adâncime foarte redusă – 41 cm, adică este o mașină îngustă (Slim).

Modelele cu încărcare frontală sunt cele mai populare pentru că arată bine, au specificații bune, oferă ceva mai multe tehnologii și poate fi pus oriunde (chiar și sub blatul din bucătărie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Un model compact ca acesta poate fi pus oriunde, chiar și într-un dressing sau hol îngust. Interfața panoului de control este una prietenoasă și este însoțită de informații suficiente, pe când mașinile vechi avea doar pictograme. Sper că vă ofer suficiente motive pentru a o alege și acest brand a dovedit în ultimii ani că poate fi unul competitiv.

Păreri pro și contra

Este un ajutor foarte important pentru o familie de până la 5 membri, iar consumul de resurse este destul de mic. Încărcarea rufelor este destul de ușoară pentru că acum avem un hublou cu diametru mare – 44 cm, iar anumite programe suportă o anumită capacitate (6kg fiind limita maximă pentru aparat). Sunt 15 programe și acum puteți sorta rufele pentru rezultate maxime, iar programul rapid nu lipsește și are o durată destul de mică (15 minute). Se poate amâna pornirea programului pentru ca rufele să nu rămână prea mult timp în aparat după finalizare, iar timpul rămas până la finalizare poate fi urmărit pe ecranul digital.

Acest Star-Light WMSV-610D oferă specificații tehnice foarte bune și mai că nici nu are prea multă concurență. Față de late modele disponibile pe piață, acesta are un design modern și se vede din poza de sus. Panoul de control este organizat la fel ca și la restul mașinilor diferențe fiind în partea din dreapta unde se pot alege diverse opțiuni.