Arctic APL71025XLW0, mașină de spălat rufe A+++ la preț redus

Mașina de spălat rufe prezentată se numește Arctic APL71025XLW0, iar specificațiile sunt foarte bune pentru cât costă. Vorbim de un model foarte eficient, adică vedem un consum foarte mic de energie. Aș putea spune că e vorba de un model Slim pentru că are o adâncime mică, dar nu e cu mult mai mică decât a multor mașini de spălat. Ceva mai compacte sunt cele care au adâncime sub 45 cm sau cele cu încărcare verticală (lățime de 40 cm).

Designul aparatului a rămas destul de simplu și mașina este complet altă, afișajul negru din dreapta fiind mai vizibil. Pe acela se pot face mici ajustări, adică se pot alege câteva opțiuni pentru a modifica puțin programele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina din imagine este una standard și poate fi pusă sub blatul din bucătărie chiar dacă nu este incorporabilă. Astfel, aveți aproape acest aparat și nu va ocupa mult spațiu. Panoul de control este simplu având butonul pentru selectare programelor în centru și în dreapta este afișajul digital pentru a ajusta un program, iar timpul rămas este destul de vizibil. Diametrul hubloului este suficient de mare pentru a încărca ușor aparatul cu rufele murdare – 34 cm.

Păreri pro și contra

Programele de spălare numeroase sunt un plus și toate mașinile de spălat noi vin cu o funcționalitate superioară. Merită ales pentru că are clasă de eficiență energetică A+++, capacitate de stoarcere satisfăcătoare, o interfață prietenoasă și un preț mic. Nu trebuie să mai așteptați pentru următorul Black Friday, puteți lua acest model care este oferit de un brand foarte popular. Programul rapid (Expres 14) are o durată de numai 14 minute și suportă o cantitate mai mică de rufe decât alte programe. În manualul său este specificată cantitatea maximă de rufe suportată și trebuie să respectați indicațiile pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

Arctic APL71025XLW0 este oferită de un brand cu experiență în domeniu și oferă exact ce aveți nevoie și capacitate de maximă de 7 kg poate fi de ajuns și pentru o familie de 3-4 membrii. Un alt ajutor ar putea fi un uscător de rufe care costă puțin mai mult..

Te-ar mai putea interesa