Star-Light WML-610D, mașină de spălat rufe de 6 kg

Cele mai multe mașini de spălat rufe au capacitate de 7 kg, dar nu sunt chiar atât de accesibile ca și cea de jos. E vorba de modelul Star-Light WML-610D care nu este foarte popular deoarece a apărut recent alături de variante cu performanțe diferite. O variantă mai accesibilă este cea cu capacitate de 5 kg care se adresează familiilor formate din 2-3 membri. Dimensiunile sunt aceleași pentru ambele modele, iar aici mă refer la adâncimea sa de 50 cm. Are un design simplu și plăcut, nu e nevoie să cheltuiți mult pentru că acum puteți avea un aparat cu clasă energetică A+++ la un preț foarte bun.

Alegerea finală este a voastră și diferența dintre acesta și cel cu capacitate de încărcare de 5 kg este de 100 lei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe mașini sunt cu încărcare frontală, aceasta fiind și cea mai populare soluție pentru acasă și cele cu încărcare verticală nu pot fi puse oriunde, nu arată la fel de bine și au performanțe limitate de design (lățime de 40 cm). Aceste variante au evoluat mai mult în ultimii ani și se vede după cum arată și ce oferă, iar prețurile sunt chiar mici.

Păreri pro și contra

Are specificații foarte bune pentru acest buget, adică are centrifugare de 1000 RPM și capacitate de spălare 5kg. Acestea sunt valori maxime și depinde opțiunile făcute. Dacă tot suntem la capitolul opțiuni, funcțiile cu care se laudă această generație sunt: indicator timp rămas, control temperatură, programare întârziată, selector centrifugare, blocare acces interfață, blocare ușă și sistem detectare spumă. Poate vă gândiți că nu oferă suficiente programe de spălare, ei bine, oferă la fel de multe ca un model avansat – 15.

Aparatele acestui brand sunt tot mai competitive și atractive cu fiecare generație nouă și se vede din poze că arată foarte bine. Star-Light WML-610D merită ales dacă nu aveți un brand favorit și vreți să faceți o alegere accesibilă și bună. Nu mai merită să alegeți mașini second hand când acesta oferă chiar și o garanție de 24 luni, care poate fi extinsă (până la 149 lei).

Te-ar mai putea interesa