Star-Light WMV-510D, maşină clasa A3+ cu capacitate 5kg

Star-Light WMV-510D e o maşină de spălat rufe cu capacitate de 5kg şi eficienţă energetică A+++. Capacitatea o face un aparat suficient pentru o familie formată din 3 persoane.
De la început trebuie să scriu că acest model e unul clasic fără prea multe dotări aşa încât să nu coste mult şi să fie uşor de folosit.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat simplu care consumă undeva la 149 kWh pe an (e vorba despre un consum mediu).
Din poza de alături se poate vedea că aparatul de faţă e unul de culoare albă cu un panou minimal cu puţine butoane şi un ecran simplu.


Păreri pro şi contra

Maşina Star-Light WMV-510D e una cu o centrifugare la maxim 1000 rotaţii, producând 76 decibeli în acest proces. Când spală are un nivel de zgomot de 58 decibeli.
Are un număr de 15 programe, printre care se numără cel rapid de 15 minute. Un program care o să-l folosiţi des e cel „Zilnic 60 minute”. E un program întâlnit la toate maşinile de spălat rufe.
Dimensiunile aparatului sunt compacte deoarece e vorba despre 50x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 54kg. Din păcate nu e un aparat slim.
Numele Star-Light e unul românesc care se evidenţiază prin produse accesibile ca preţ şi care sunt fiabile. În unele cazuri cu cât un aparat are mai puţine sisteme şi dotări cu atât e mai durabil, acest lucru fiind valabil şi în cazul acestui model.
Ar mai trebui să adaug faptul că acest aparat vine cu o garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. Aparatul acesta are o durată medie de utilizare de 8-10 ani, dar în funcţie de conţinutul apei poate să ţină şi 15-20 ani.

Te-ar mai putea interesa