Star-Light UFM-173EWH, congelator mare accesibil

Congelatoarele sunt destul de căutate în special în perioada sezonului rece, dar și restul anului de acei utilizatori care au aparate frigorifice mai mici. Star-Light UFM-173EWH este un congelator diferit și față de multe alte modele, acesta oferă o capacitate mult mai mare. Spațiul interior este compartimentat și se vede din imaginea de prezentare, iar în partea de sus e loc pentru pungi mici, cutii de pizza sau poate tava cu gheață. Voi decideți cum veți folosi spațiul disponibil și aparatul nu ocupă chiar atât de mult spațiu, dimensiunile fiind similare cu cele ale unui frigider cu lățime de 55 cm.

Are un preț mic, de aceea mulți utilizatori l-au ales și sunt foarte puține congelatoare accesibile cu volum de 173 litri. Sunt branduri de top care oferă soluții cu spațiu interior generos, doar că prețurile pot fi mult mai mari (chiar și de 2 ori mai mari, însă au tehnologii de răcire mai bune). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o singură ușă cu deschidere spre dreapta, cupă cum se poate observa din imaginea de prezentare. Designul este simplu pe culoarea albă, iar mânerul se află în partea superioară pentru o deschidere foarte ușoară.

Păreri pro și contra

Un aparat cu un volum atât de mare, are și o capacitate de îngheț generoasă – 10 kg la 24 ore. Chiar dacă nu are sistem de răcire cu No Frost, are o clasă energetică A++ și consumul anual este de numai 178 kWh. Raportul calitate/preț este foarte bun la aparatele acestui brand, de aceea le și recomand. Puteți alege cu încredere varianta de sus sau chiar una mai mică dacă nu aveți un buget mare. Prețul este mult mai atractiv la aparatele cu volum mare și nu aveți ce să regretați.

Star-Light UFM-173EWH are un interior bine împărțit pentru a putea sorta puțin alimentele și să le găsiți cu ușurință. Un sertar este ceva mai mare (Big Box) decât restul pentru ca voi să puteți pune pungi sau pachete mai mari de alimente. Reglarea temperaturii se poate face de la interior prin intermediul butonului rotativ.

Te-ar mai putea interesa