Star-Light CF-83FWH, congelator cu 3 sertare

Congelatorul Star-Light CF-83FWH este un model de dimensiuni reduse și în care se pot pune destul de multe alimente. Poate fi comparat cu congelatorul unei combine frigorifice cu lățime de 55 cm și poate fi pus oriunde (alături de mobilierul sau sau blatul din bucătărie). Îl puteți pune oriunde deoarece ocupă foarte puțin spațiu și nici nu este foarte zgomotos. Îl puteți folosi doar când faceți mai multe cumpărături și nu mai este loc în frigider sau combină. Chiar și așa are un consum mic de energie, care nu se va observa pe factura de la energie.

Aparatul arată destul de bine și vă puteți face o idee din imaginea de prezentare de mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu este precum o ladă frigorifică deoarece este compartimentat. Prețul îl recomandă, dar să nu neglijăm nici alte aspecte – eficiență, design și popularitate. Branduri de top care sunt cunoscute la nivel internațional nu oferă soluții ca acesta. Ușa sa este reversibilă, adică are o caracteristică destul de utilă pentru cei care vor să pună aparatul într-un colț al camerei. Trebuie să avem acces ușor la alimente și puteți sorta puțin alimentele.

E adevărat că o ladă frigorifică în același buget poate oferi mai mult volum, pentru că are un singur compartiment, iar unele variante oferă coșuri mici în partea de sus. În ambele cazuri nu vom vedea prea multe dotări speciale sau tehnologii, iluminare LED la interior sau finisaje elegante.

Păreri pro și contra

Se poate curăța destul de rapid fiind un model mic și sertarele pot fi scoase fără nici o problemă. Congelatorul acesta oferă o clasă de eficiență A+, adică are un consum destul de mic (0,48 kWh pe zi). Poate congela în jur de 4 kg de alimente pe zi, iar această capacitate este irelevantă dacă vorbim de alimente deja congelate.

Star-Light CF-83FWH are un panou de control destul de restrâns și se află la interior. Poate că se și vede din poza de sus, adică se află în partea de sus. Informații complete despre acest aparat veți găsi în manualul său.

Te-ar mai putea interesa