Star-Light SSXM-492FWSS, side by side cu congelator în partea de jos

Side by side-ul Star-Light SSXM-492FWSS este un model diferit față de cel clasic și se vede din imaginea de jos că are un congelator în partea de jos, ca la combinele frigorifice. Modelele clasice oferă un congelator în partea stângă, deci aparatul are doar două uși. Partea de frigider are cele mai mari rafturi că doar vorbim de un aparat frigorific cu lățime de peste 80 cm și se poate vedea din imaginile de prezentare. Are chiar și un număr mare de suporturi pe ușă, iar pe ușa din stânga se află rezervorul pentru dozatorul cu apă.

Aparatul arată foarte bine, nici nu ați bănui că este vorba de un brand precum Star-Light. Au fost folosite materiale de calitate – inox, interiorul este bine organizat și oferă dotări decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Finisajul este inox anti-amprentă ca modelele de top și trebuie menționat că este un aparat accesibil. Panoul de control electronic are tehnologie touch care ușurează interacțiunea și funcțiile speciale nu lipsesc. Acesta poate fi blocată ca să nu apăsați intenționat pe butoane și se poate alege modul vacanță dacă știți că nu veți umbla la el o perioadă mai lungă.

Păreri pro și contra

Îmi plac aparatele cu design minimalist, dar și cele cu design clasic, depinde și ce preferințe aveți voi. Congelatorul mare face față cu brio pentru că vorbim de 6 sertare și o capacitate de congelare mare. Aveți acces ușor la panoul de control, pentru că este așezat pe ușa frigiderului și este de tip touch, iar pe cealaltă ușă se află dozatorul. Evident că este echipat cu cea mai bună tehnologie de răcire – Total No Frost, adică are dezghețare automată la congelator și un control mai bun al umidității (pentru o conservare mai bună a alimentelor).

Star-Light SSXM-492FWSS este un aparat de dimensiuni generoase și se adresează celor care au un loc dedicat pentru acesta. Poate fi incorporat parțial pentru a nu deranja și umbri anumite zone ale încăperii, însă priza trebuie să fie la vedere în caz că vreți să deconectați ușor aparatul.

Te-ar mai putea interesa