Haier HTF-520IP7, side by side tip cube

Haier HTF-520IP7 e un frigorific premium pentru acele persoane mai pretențioase și care vor ceva cu capacitate mare și multe dotări utile. Printre aceste dotări se numără dozatorul de apă, aparatul de gheață și capacitatea de 525 litri și No Frost.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate.
Din poza de alături se poate vedea că are culoare inox și un aspect precum un cub. Acesta fiind și motivul pentru care poartă numele cuve, fiind un model Cube 90 din seria 5.

Păreri pro și contra

Modelul Haier HTF-520IP7 e unul pentru cei pretențioși (după cum am mai scris), iar din această cauză are mai multe facilități utile precum:
– Tehnologia Total No Frost care va face ca dezghețarea să nu mai fie necesară.
– Are dozator de apă și aparat de gheață. Frigorificul trebuie să fie conectat la o sursă de apă rece, iar furtunul poate fi de maxim 8 metri. Mai multe detalii privind acest aspect găsiți în manualul de utilizare.
– Are o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre clasa F cu un consum de 360 kWh pe an.
– Vine cu tehnologia ABT care ajută la eliminarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute.
Din păcate nu e un aparat care să poată fi controlat de pe un telefon mobil, adică nu e smart. Acest lucru e un dezavantaj, dar nu unul foarte mare deoarece multă lume nu e interesată de așa ceva.

Per ansamblu, acest model e pentru persoanele interesate de un aparat care să arate bine, să nu consume mult curent și să vină cu dotări utile.
Vă recomand ca înainte de montajul aparatului să citiți manualul de utilizare deoarece aparatele side by side diferă de la un producător la altul, de la o generație la alta și de dotările pe care le are.