Star-Light SSM-532FSS, side by side ieftin pe inox

Side by side-ul Star-Light SSM-532FSS pare a fi una dintre cele mai accesibile variante de pe piață deoarece nu are multe tehnologii sau unele sau mai ieftinit. În general, aceste aparate frigorifice oferă mult mai multe dotări decât combinele sau frigiderele. Toate aparatele mari necesită un sistem de răcire avansat care să reducă din consum dar și să mențină alimentele proaspete o perioadă mai îndelungată. Puteți pune destul de multe în el și interiorul este împărțit diferit față de o combină frigorifică.

Nu poate fi la fel de accesibilă precum o combină care are un volum mult mai mic. Există și combine foarte mari dar care nu au un design minimalist, iar voi poate sunteți interesați și de alte aspecte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total al acestui model e de 558 litri din care 197 aparține congelatorului și restul de 335 litri e la frigider. Pentru fiecare compartiment aveți o ușă cu un mâner mare și confortabil. E perfect pentru cei care au o familie mare deoarece puteți face mai multe cumpărături și nu trebuie să vă mai faceți griji că nu aveți unde să le puneți.

Consumul de energie e foarte mic dacă e să-l raportăm la volumul oferit de acest aparat – 401 kWh pe an. Interiorul e bine iluminat datorită tehnologiei LED dar și rafturile din sticlă sunt foarte importante deoarece lumina ajunge mai ușor în anumite părți ale aparatului. Mi se pare normal să aibă un congelator foarte puternic adică cu sistem de răcire decent și capacitate de congelare foarte bună.

Ca și tehnologii are: sistem de răcire Full No Frost (dezghețarea automată la ambele compartimente) și control digital cu touch. Accesoriile sale sunt cel care le știți de la alte model, adică sunt următoarele: suportul pentru ouă și tava pentru gheață.

Plusuri: are un design elegant, tehnologie avansată de răcire numită No Frost, volum mare, ușor de deschis, sunt disponibile trei culori.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light SSM-532FSS este un aparat de dimensiuni generoase, motiv pentru care, nu poate fi pus în orice bucătărie și e bine să-l puteți unde nu veți pierde lumină. Adică îl puteți instala lângă mobilier sau pe un perete unde nu aveți un geam.

Te-ar mai putea interesa