Heinner HSBS-H532NFXF+, side by side de 521 litri cu Full No Frost

Side by side-ul Heinner HSBS-H532NFXF+ nu este cel mai ieftin model dar mi se pare că are un raport dotări/preț foarte bun. Motiv pentru care printre cele mai vândute side by side-uri, avem un model de la acest brand. Nu e vorba chiar de acesta ci de unul puțin mai ieftin cu finisaj tot pe argintiu. Ideea e că oricine și-ar dori un model ieftin și bun, dar e bine să nu alegem ce este mai ieftin pe piață. De aceea, există variante ca cel de jos sau premium care pot costa chiar și dublu doar că sunt oferite de un alt producător.

Nu are rost să luați în calcul o combină deoarece oferă un design clasic și volumul este mult inferior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt combine care să ofere 521 litri în acest buget, poate doar sub 400 litri. Deci pentru cei cu necesități sau pretenții mai mari, un side by side ar fi alegerea ideal. În general, acesta se pune într-o bucătărie mare și bine iluminată. Ar fi indicat ca și restul aparatelor să fie pe argintiu.

Funcții fiecărui aparat frigorific trebuie să fie numeroase pentru a fi un model cât mai funcțional. În acest caz, aveți la dispoziție: super-congelare și super-răcire. Acestea sunt destul de cunoscute și vin împreună cu controlul electronic care e pe ușa congelatorului. E destul de ușor să-l folosiți dacă totul e la îndemână.

Accesoriile nu sunt foarte importante dar e bine să aveți cât de multe. Funcțiile speciale oferite de acesta sunt: Full No Frost (frigider și congelator), Smart (reglează temperatura interioară în funcție de cea ambientală), Eco.

Plusuri: design elegant, sistem de răcire avansat, interior bine iluminat, funcția Smart.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HSBS-H532NFXF+ este o alegere foarte bună deoarece nu sunt multe side by side-uri care să arate atât de bine la interior și să aibă o culoare atât de interesantă – argintiu. Majoritatea sunt disponibile pe argintiu sau inox deoarece este vorba de o culoare foarte plăcută și care poate da un plus de eleganță bucătăriei. În plus, ar fi indicat să fie cu finisaj antiamprentă pentru a vă scuti de a-l mai curăța (caracteristică prezentă doar la modele mai scumpe).

Te-ar mai putea interesa