Star-Light SSM-532FBL, side by side negru

Star-Light SSM-532FBL face parte dintr-o serie care oferă multiple variante cu aceleași caracteristici tehnice, iar singura diferență este culoarea. Ei bine, ar mai fi și prețul care e cel mai atractiv, dacă e să-l comparăm cu cel al altor modele. Aparatele frigorifice colorate (sunt excluse cele pe alb) sunt cele mai căutate deoarece e bine să asortați aparatele cu restul bucătăriei. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre cum arată partea din față a aparatului. Nu e vorba de un model mare deoarece are o înălțime de 178 cm, iar volumul total e de 532 litri (cel net).

Aveți nevoie de un buget puțin mai mare pentru un side by side dacă nu vă plac combinele sau frigiderele acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am precizat mai sus, are un volum destul de generos și e împărțit astfel: 197 litri la congelator, iar la frigider are 335 litri. Clasa de eficiență este F care e foarte bună și e așa datorită sistemului de răcire avansat – Total No Frost (atât în frigider, cât și în congelator). Panoul de control e digital, motiv pentru care sunt prezente și funcții suplimentare. Acestea măresc funcționalitatea aparatului și la alte branduri pot avea o altă denumire chiar dacă au același rol. Un aparat cu congelator mai mare are un consum ceva mai generos dar nu se va observa mare diferență pe factura de la energie.

La interior sunt destul de multe rafturi, compartimente și suporturi. În frigider veți găsi un spațiu generos între rafturi pentru a putea pune sticle sau chiar și torturi. Interiorul e bine iluminat datorită tehnologiei avansate LED și rafturilor din sticlă.

Plusuri: arată foarte bine, eficiență energetică, fiabilitate ridicată, spațioasă, panoul de control.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light SSM-532FBL merită încercat în special dacă vă plac aparatele elegante pe culori interesante și cu suprafețe lucioase. Am pus atât poza de sus pentru a vă face o idee, dar arată ceva mai bine în realitate. Cu siguranță, veți face o alegere bună cu un așa aparat și chiar nu vă veți mai plânge de spațiul interior oferit.

Te-ar mai putea interesa