Star-Light SSM-532FWH, side by side alb cu consum redus

Star-Light SSM-532FWH arată destul de bine și are un design destul de unic în comparație cu modelele de la alte branduri. Star-Light este destul de popular în România, în sensul că o gamă largă de produse atractive ca preț și specificații. Mie mi se pare un model foarte reușit în acest buget și nu pot spune că are prea multă concurență. Consumul redus de energie ar trebui să fie principalul motiv pentru a opta pentru un așa model.

Alternativele sunt destul de bune dar nu toate sunt la fel de accesibile și poate că vă place cum arată acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E mult mai spațios decât o combină și trebuie să aveți și o ușă pe măsură pentru a a putea instala un așa aparat în bucătărie. Trebuie să aveți o bucătărie spațioasă pentru a nu fii în cale și în anumite bucătării, am văzut că side by side-ul poate fi incorporat în mobilier (atunci aparatul nu mai mare atât de mare).

Pe an consumul de energie e de numai 401 kWh și e satisfăcător pentru un aparat de peste 532 de litri. Bineînțeles, mă refer la volumul net care e împărțit decent, astfel că frigiderul are destul spațiu pentru vase mai mari sau chiar pentru orice aliment. Pe suporturile de pe ușa frigiderului pot fi puse sticle mici.

Iluminare interioară la acest segment e cu LED deoarece trebuie să fie puternică ca să ajungă în toate colțurile aparatului. Printre cele mai avansate tehnologii de pe acest aparat frigorific, se regăsește și Total No Frost. Temperatura poate fi controlată electronic ca la oricare alt model mai avansat.

Plusuri: consum redus de energie, iluminare interioară foarte bună, spațioasă, design modern și simplu.
Minusuri: nimic.

Chiar dacă Star-Light SSM-532FWH nu are dozatoare dar în rest impresionează prin volum, aspect și performanțe ridicate. Ocupă mai mult decât un frigider sau o combină frigorifică dar e și normal pentru că are un volum destul de generos. Aceste aparate nu sunt foarte înalte, astfel că veți ajunge la orice raft, suport ori compartiment.