Star-Light SSM-532FBG, frigorific cls F cu No Frost şi 532 litri

Dacă sunteţi interesaţi de un frigorific în stil american atunci modelul Star-Light SSM-532FBG ar fi recomandarea mea. Acest side by side are două uşi aşa încât alimentele să fie uşor de găsit (în stânga e congelatorul şi în dreapta e frigiderul).

Frigorificul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi dpdv al dotărilor. Puteţi observa din imaginea de alături că aparatul e unul culoare neagră, finisajul având aspect de sticlă neagră.


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light SSM-532FBG are clasa F de eficienţă energetică cu un consum anual de 401 kWh. Vechea clasă e A+. Pentru economisire suplimentară are „mod vacanţă”.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 41 decibeli.
Pentru o întreţinere uşoară acest model are Total No Frost. Acest lucru presupunând că răcirea se realizează fără a produce gheaţă. Astfe nu e nevoie să dezgheţaţi sau decongelaţi compartimentele.
Capacitatea netă e de 532 litri, cea a frigiderului fiind de 335 litri, iar cea a congelatorului de 197. Partea de frigider are 4 rafturi şi 5 rafturi pe uşă. Congelatorul are 5 compartimente cu capacitate de îngheţ de 10kg pe zi.

Din păcate nu are dispenser (cum are acest model Samsung), dar în schimb pe uşa frigiderului e un panou de comandă de unde se pot face diverse ajustări.

Dimensiunile sale sunt de 90x69x179 lxaxî cm, iar greutatea e de 100kg. Nu va ocupa prea mult loc, dar trebuie să vă asiguraţi că va încăpea pe uşă.

Per ansamblu acest aparat se adresează persoanelor care vor un aparat modern în care să poată depozita cât mai mute alimente.
Despre numele Star-Light trebuie scris că e unul românesc, iar produsele lor se evidenţiază prin friabilitate şi preţuri competitive.