Star-Light SEG-4020W, șemineu electric de perete

Star-Light SEG-4020W este unul dintre numeroasele seminee electrice de pe piață doar că acesta este ceva mai accesibil și nu pentru că e mic, ci pentru că este vorba de un brand nu poate cunoscut și nici nu este foarte performant. Să nu se înțeleagă greșit, acesta este de ajuns pentru a încălzi o cameră (până la 30 mp) și veți vedea că oferă destul de multe caracteristici interesante.

Costă mai mult decât un calorifer sau o aerotermă, însă acest aparat de încălzire a aerului este unul care are un aspect foarte plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Probabil că aveți un sistem de încălzire pentru întreaga locuință însă un astfel de șemineu pentru crea un ambient diferit. Totuși, nu este nevoie să-l folosiți tot timpul, ci numai cât temperaturile scad foarte mult.

Poate fi instalat oriunde deoarece nu este foarte mare, e cam cât un televizor (de 40 inci) dar cu un aspect Ultra Wide și se vede din imagine. Poate fi pus oriunde pe perete, adică nu a fost conceput pentru incorporare și se poate vedea din partea de sus unde are diverse butoane. Ideea e că nu-l puteți incorpora în perete (ca Star-Light SEG-4020BI) și nici în mobilier deoarece nu ar avea pe unde să elimine căldura, dar și accesul la panoul de control ar fi imposibil.

Din imaginea de prezentare se poate vedea că are un efect de flacără destul de realist, un display LED în colț și vă este inclusă și o telecomandă pentru a-l controla. Pe acel display LED se pot vedea mai multe informații (temperatura, timerul, luminozitatea flăcării). Trebuie precizat că are termostat și aparatul se va opri la atingerea temperaturii setate. Astfel se face economie și nu veți avea facturi prea mari la energie.

Concluzie

Star-Light SEG-4020W este un model care se montează direct pe perete, dar sunt și modele incorporabile la prețuri similare și care arată mult diferit. La acelea căldura este eliminată prin față, dar și panoul de control este tot în față ca să-l puteți opri oricând. Alegerea finală este a voastră și ține de cum îl veți putea instala, că de cost, toate au prețuri similare.

Te-ar mai putea interesa