Star-Light MBM-65FGR, frigider mic pe gri

Star-Light MBM-65FGR este unul dintre cele trei modele disponibile – alb, gri și negru. Prețurile și specificațiile sunt la fel indiferent de alegere (cel negru este puțin mai scump), de aceea puteți alege care frigider se potrivește mai mult în cameră. Acesta nu este un frigider pentru bucătărie și poate îl folosiți pentru anumite alimente (bere și sucuri). Îl puteți pune pe terasă unde este aproape de voi, dar trebuie ferit de căldură excesivă și de umiditate.

Puțini producători oferă frigider de tip minibar, iar prețurile sunt destul de ok și sunt destul de multe modele pentru ca voi să găsiți unul ca să vă placă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul aparatului nu este foarte mare și se poate observa doar din imaginea de prezentare. Are ușa reversibilă, dar nu cred că va fi nevoie să schimbați balamalele de pe dreapta pe stânga. Dezghețarea sa este automată la majoritatea frigiderelor astfel că nu trebuie curățat periodic cum se întâmplă în cazul congelatoarelor. Temperatura aparatului se setează manual cu ajutorul termostatului. Ținând cont că nu va fi folosit tot anul, ci doar un anumit sezon, consumul este insesizabil pe factura de la energie.

Păreri pro și contra

Puteți alege culoarea preferată dacă aveți o anumită preferință și volumul este același – 65 litri. Consider că este suficient de spațios, rafturi și suporturi generoase, iar în partea de sus este un compartiment unde puteți pune chiar și înghețată pe băț. Mini congelatorul este prezent la multe frigidere care au o singură ușă și rafturile sunt metalice, adică destul de rezistente dacă aveți de gând să umpleți paratul sau să puneți ceva greu pe ele.

Puteți pune ceva și deasupra sa dacă nu este foarte greu (multe frigidere au designul Table Top), însă poate că nu este cazul dacă va fi pus sub o măsuță. Consumul energetic este destul de scăzut și clasa energetică este F, adică consumă în jur de 103 kWh pe an. Star-Light MBM-65FGR este o recomandare foarte bună cu un raport eficiență/preț acceptabil. Sunt și frigidere puțin mai mari, dar acelea sunt concepute pentru a fi puse sub blat.

Te-ar mai putea interesa