Daewoo FN-146HEB, frigider negru mic

Frigiderul din imagine are o culoare ceva mai deosebită, adică nu o veți vedea la orice frigider- negru. Daewoo FN-146HEB este modelul prezentat și are o singură ușă și o înălțime de 85 cm, deci nu are congelator sau compartiment pentru congelare. Poate că încape sub blat, însă îl puteți pune oriunde și chiar să puneți ceva pe el dacă nu este foarte greu (design Top Table). Interiorul este destul de spațios și vedem chiar și suporturi generoase pe ușa sa. Acest tip de frigider este perfect pentru cei care nu au o bucătărie mare și nici un buget foarte mare. Frigiderele incorporabile pot avea chiar și un preț dublu, de aceea sunt astfel de frigidere.

Sunt puțini producători care oferă frigidere atât de accesibile, însă raportul volum/preț este mai bun în cazul aparatelor mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model standard cu volum net total de 128 litri, iar pentru unii poate părea cam puțin. Consider că oferă suficient dacă nu aveți o familie numeroasă, iar pentru o bucătărie mică este perfect. Pe ușă pot fi puse chiar și sticle de 1 sau 1.5 litri, dar se vede și în imagini. Controlul temperaturii se face mecanic cu ajutorul termostatului din dreapta.

Păreri pro și contra

Interiorul este destul de vizibil datorită iluminării foarte bune, rafturilor din sticlă și compartimentului transparent. Interiorul este destul de flexibil, adică rafturile pot fi ajustate pe înălțime după bunul plac pentru a face loc vaselor sau recipientelor mai mari. Are ușa reversibilă pentru ca voi să puteți pune oriunde acest aparat. Dacă alegeți un model pe alb, prețul va fi același, însă poate vreți să vă îndreptați spre un alt brand dacă nu doriți neapărat pe negru. Compartimentul FreshZone pentru fructe și legume se află tot în partea de jos și destul de generos, dar și pe rafturi este suficient spațiu după cum se vede în imaginele de prezentare.

Daewoo FN-146HEB are un design plăcut și se datorează în mare parte culorii. Pentru două persoane poate fi de ajuns și un congelator similar ca și dimensiuni ar fi perfect sau poate folosiți o ladă frigorifică, care o țineți în altă cameră.